'Türk erkeklerinde sıkıntı var' diyen Emre Kınay'dan açıklama

51 yaşındaki oyuncu Emre Kınay, kadınların çocuklarını iyi yetiştirmesi gerektiğini belirterek, "Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar" ifadelerini kullandı. Gelen tepkilerin ardından Kınay, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. İşte detaylar...

Emre Kınay, Haber Global ekranlarında yayınlanan Poster programının konuğu oldu. Sunucu Narmin Balayeva’nın, “Kız babası olmak bir erkeğe ne katar?” sorusu üzerine Emre Kınay dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


'TÜRK TOPLUMUNUN ERKEKLERİNDE SIKINTI VAR'

“Baba için kız evlat, anne için ise erkek evlat bambaşka” diyen Kınay, sözlerine şöyle devam etti:

"Özellikle biz kentli babalar, kentli anneler gibi yapmıyoruz. Kentli babalar olarak kızlarımızı iyi yetiştiriyoruz. Kırsal da derneklerle, yaşamsal bağlarla kız çocuklarımızı okumaya teşvik ederek medeniyete ulaştırmaya çalışıyoruz. Türk toplumunun erkeklerinde ise sıkıntı var. Yetiştirilme tarzları, kadına bakışları ve sosyal hayatın içinde… O yüzden buradaki sorumluluğu da hiç çekinmeden kadınlara veriyorum. Çocuklarını iyi yetiştirmeleri lazım.”


'SÖZLERİMİN TAMAMINI DİNLEYİN'

Gelen tepkilerin ardından oyuncu Emre Kınay, Habertürk'ten Aytekin Teker'e yaptığı açıklamada, "Hiç kimse bir şeyi tam dinlemiyor. Açıklamalarımın bir kısmını kesip, yayınlıyorlar. Lütfen sözlerimin tamamını dinleyin. Orada demek istediğim kadınlar, kızlarını nasıl yetiştiriyorsa, erkek çocuklarını da aynı dikkatle yetiştirmeli. Buradaki açıklamam kız çocuklarımızı ve kadınlarımızı korumaya yönelik." dedi.

'Türk erkeklerinde sıkıntı var' diyen Emre Kınay'dan açıklama


Emre Kınay ile 2003 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Emine Ün, 2009'da boşanmıştı. İkilinin, Duru adında 17 yaşında bir çocukları bulunuyor.

 

'Türk erkeklerinde sıkıntı var' diyen Emre Kınay'dan açıklama ile ilgili etiketler Emre Kınay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.