TÜRK DÜŞMANI SENATÖR İÇİN ÇEMBER DARALIYOR! CASUS ÇIKTI!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Kabine Toplantısı'nda alınacak kararlar kapsamında gençlere ÖTV’siz telefon müjdesi ile evleneceklere verilecek kredinin şartlarını, CHP'deki yeni kongre savaşını, Ermenistan’daki darbe alarmını ve Türk düşmanı ABD'li senatör Bob Menendez'e yapılan rüşvet operasyonunun perde arkasını masaya yatırdı. 

''CHP'NİN İÇİNDE CİDDİ BİR AYRIŞMA VAR''

Bozkurt, ''CHP'nin Manisa kongresinde çok kötü görüntüler vardı. Küfürler havada uçuştu. CHP'nin içinde ciddi bir ayrışma var. Bu durum türk siyasetine zarar veriyor. 

''ERMENİSTAN'DA FETÖ VE GLADYO YAPILANMALARINDAKİ BENZER DURUMU GÖRÜYORUZ''

Azerbaycan'da FETÖ ve gladyo yapılanmalarındaki benzer durumu görüyoruz. Ermenistan'da FETÖ ve gladyo yapılanmalarındaki benzer durumu görüyoruz.''  sözlerini kullandı. 

Yeni haftanın ilk gününde Bozkurt'un konuğu eski TEM şube Müdürü Hacı Murat Dinçer oldu. Dinçer, 15 Temmuz’da Şırnak’ta verdiği korkusuz mücadelenin perde arkasını canlı yayında anlattı.

''FETÖ'YÜ YOK ETMEK MÜMKÜN DEĞİL. ETKİSİZ HALE GETİRİLEBİLİR, FAALİYETLERİ DURDURABİLİR''

''FETÖ'cü sözde gazeteciler muhalif kitleyi etkilemek adına propagandalar gerçekleştiriyor. Terör örgütleri oluştuktan sonra yok edilemez. Küçülerek siyasileşir, sivilleşir, partileşir. FETÖ'yü yok etmek mümkün değil. Etkisiz hale getirilebilir, faaliyetleri durdurabilir.''

''ŞIRNAK GİBİ BİR YERDE LOJMANDAKİ NÖBETÇİLER SİLAHLARI BIRAKIP GİTTİLER. BU HAİNLİKTİR''

Çakır Söğüt Komando Tugayı'ndan 4 tabur ankara'ya gitseydi denklem değişirdi. Şırnak gibi bir yerde lojmandaki nöbetçiler silahları bırakıp gittiler. Bu hainliktir.

''KANDİL'DEN GİDEN MİLİTANLAR ERMENİ ORDUSU İÇİN EĞİTMENLİK YAPTI''

Ermenistan'daki yurtsever haçlılar örgütü PKK'nın taşeron örgütüdür. Kandil'den giden militanlar ermeni ordusu için eğitmenlik yaptı.'' ifadelerini dedi.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TÜRK DÜŞMANI SENATÖR İÇİN ÇEMBER DARALIYOR! CASUS ÇIKTI! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt ABD Türkiye Hacı Murat Dİnçer Ermenistan Cumhurbaşkanı Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.