Türk düşmanı dergi böyle yalvardı

Türkiye ve Erdoğan hakkında skandal yayınlar yapan Fransız Le Point dergisini korku sardı. Dergi, "Erdoğan ensemizde, abone olarak bize yardım edin, destek olun...” diyerek abonelerinden yardım dilendi.

Son dönemde sürekli azalan satışlarıyla zor günler geçiren ırkçı dergi, İslamofobi, Türk ve Erdoğan karşıtı yayınlarla ayakta durmayı deniyor.

'BİZE YARDIM EDİN'

Skandal yayınlara imza atan dergi, “Erdoğan ensemizde, abone olarak bize yardım edin, destek olun...” diyerek abonelerine yalvardı.

Türk düşmanı dergi böyle yalvardı

ERDOĞAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Le Point dergisi yayın direktörü Etienne Gernelle ve yazarı Romain Gubert hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Türk düşmanı dergi böyle yalvardı - Resim : 2

Dergi son sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almış, kapağında Erdoğan'ın asker selamı verdiği fotoğrafı kullanmış ve "Etnik temizlik Erdoğan’ın metodu. Erdoğan’ın Avrupa’yı tehdit etmesine izin vermeli mi?" ifadelerine yer vermişti.

Türk düşmanı dergi böyle yalvardı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Erdoğan le point fransız dergi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.