Türk Dünyası Parlamenterler Vakfından, medya temsilcileriyle iftar!

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Başkanı Abdullah Çalışkan, gazete, televizyon ve ajansların Ankara temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Başkanı Abdullah Çalışkan, TDPV Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın da yer aldığı programda yaptığı konuşmada, vakfın kuruluş amacı ve faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.

Türk dünyasının geleceğinin gençlerde olduğunu belirten Çalışkan, bu kapsamda Asya ülkelerinden gelen gençlere Türkiye'de eğitimler verildiğini ve onlar için kültürel geziler gerçekleştirildiğini anlattı.

Çalışkan, yakın zamanda vakfın binasının açılışının yapılacağını, Türkiye ve Türk dünyası adına güzel işlere imza atmayı arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfından, medya temsilcileriyle iftar! ile ilgili etiketler iftar Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Medya temsilcileri
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.