Türk dizisinden bir başarı daha! Yargı, o ülkede de yayınlanacak!

Tam 2 sezondur reyting rekorlarını alt üst eden Yargı dizisi, yüzleri güldüren bir gelişme ile daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gerek konusu gerek ise de oyuncu kadrosu ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen fenomen dizinin, bir ülkede daha yayına gireceği öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Netflix platformunda bir gençlik dizisi olarak yayınlanan Aşk 101 dizisi, son dönemlerin en beğenilen partnerlerini bir araya getirdi. Dijital dizide iki aşığı canlandıran Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu, dizinin son sezonunun yayınlanması ile birlikte yapımcılar tarafından yakın takip altına alındı. Başarılı oyuncuların aralarında ciddi bir uyumun olduğunu savunan sosyal medya kullanıcılarını dikkate alan yapımcılar, ikiliyi yeni bir proje için daha partner olarak belirledi.

Aşk 101 dizisinin son sezonunun hemen ardından “Yargı” isimli dizi için sete çıkan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, son dönemlerin en çok yakıştıran ikilileri arasında yer almayı başardı. Pınar Deniz’in canlandırdığı “Ceylin” karakteri ile Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı “Ilgaz” karakteri, izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Tanıdık pek çok ismi bir araya getiren ve gerek o isimlerin oyunculukları gerek ise dizinin konusunun dikkat çekici olması ile tam 2 sezondur reyting rekorlarını alt üst eden Yargı, bugün bir gelişme ile daha gündeme geldi. Dizinin, bir ülkede daha yayına gireceği öğrenildi.

YARGI DİZİSİ 10 NİSAN’DA O ÜLKEDE!

Türk dizisinden bir başarı daha! Yargı, o ülkede de yayınlanacak!

Son dönemlerde hem dönem dizilerinin hem de orijinal içeriklere sahip olan diğer yapımların yurt dışında da yayınlanması, Türk dizi sektörünün başarısını katladı. Dünya genelinde birçok farklı ülkede onlarca Türk dizisi yakından takip edilirken o dizilerin arasına Yargı da eklendi. Pek çok ülkede yayınlanan dizinin 10 Nisan tarihinde Şili’de de yayınlanmaya başlayacağı duyuruldu. Yargı dizisinin başarısına başarı ekleyen bu haber, dizinin tutkunları tarafından da sevinç ile karşılandı.

KANALI BELLİ OLDU!

10 Nisan tarihinde Şili’de yayın hayatına başlayacak olan sevilen dizi Yargı için kanal anlaşması da yapıldı. Edinilen bilgilere göre dizi, Mega TV aracılığı ile izleyicilerin karşısına çıkacak.  

Türk dizisinden bir başarı daha! Yargı, o ülkede de yayınlanacak! ile ilgili etiketler dizi Yargı Şili
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.