Türk bayrağını Raco'da bu yeminle göndere çektiler!

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK'ya bağlı komando birliklerinin Raco'da bir binada Türk bayrağını göndere çekmeleri kameralara yansıdı.

Suriye’nin Afrin kentine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın 44’üncü gününde devam eden meskun mahal operasyonları kapsamında temizleme yöntemi ile yer yer sıcak çatışmalar devam ediyor. Önceki gün Genelkurmay Başkanlığı tarafından belde merkezinin ele geçirildiği belirtilen Afrin’in batısındaki Raco çevresinde ise TSK ve ÖSO’nun ilerleyişi sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusunda bulunan Sharan bölgesinde bağlantı kuran ve birçok yolu savaş sonrasında denetleyen dağ evinin tamamını kontrol altına aldı.

TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ

Diğer yandan, TSK'ya bağlı komando birliklerinin Raco'da bir binada Türk bayrağını göndere çekmeleri kameralara yansıdı.

Kahraman Türk subayı, askerleri eşliğinde zafer yemini ederek Türk bayrağını öptükten sonra göndere çekti.

AYRICA, devam eden operasyon kapsamında ele geçirilen belde olan Raco’dan sonra ise Cinderes bölgesinin ele geçirileceği belirtildi.

Türk bayrağını Raco'da bu yeminle göndere çektiler! ile ilgili etiketler raco
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.