Turizm coşuyor! Otel daha bitmeden rezervasyon yağdı

 İş yapış felsefesi olarak klasik anlayışı reddeden yatırımcılar ‘’yeni yaşam kompleksi ‘’kavramıyla Terma Garden projesini hayata geçirdi. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Otelcilik, termal tesisler gibi her projenin sahip olduğu hizmetlerin yanı sıra misafirlerine bir hayat tarzını da sunan Terma Garden’a rezervasyon yağdı. Yatırımcılarına metrekare satmak yerine bütün çevrenin yer aldığı metreküp sunan Terma Garden yönetimi termal otelcilik algısını tamamen değiştiriyor. 32 bin 500 metrekare kapalı alana, 12 bin metrekarelik yeşil alana sahip, ormana komşu mesafede yer alan projede spor ve yürüyüş alanları, bölgenin en yüksek oksijenine sahip konumu, sessizliği ve 12 ay kalmaya müsait alt yapısı ile misafirlerini ağırlayacak.

Turizm coşuyor! Otel daha bitmeden rezervasyon yağdı

50 milyon dolarlık yatırım
 

Yalova Terma Garden CEO’su Tevfik Talas, projenin farklı bir anlayışla ele alındığını söyleyerek, ‘’Terma Garden otelimiz sadece tatil için değil, termal suyun gücü ile yenilenmek, dinlenmek ve gençleşmek için de dizayn ediliyor. Biz buna yeni nesil termal diyoruz. Sadece bir otel konforu değil aynı zamanda otel ve yaşam kompleksi olarak yeni nesille hitap ederek termal otel konseptinde kabuk değiştiriyoruz. Termal otellerin de "lüks tatil" ve ‘’ekonomik tatil’’ seçeneklerini birleştirerek hizmet sunabileceğini gösteren bir otel inşa ediyoruz.’’ dedi. Yeni nesil otelcilik anlayışını vurgulayan Talas, sosyal donatıları güçlü bir otel inşa ederek genç nesille de hitap edeceklerini söyledi.

Gençleri termale çekecek

Talas, ‘’Sosyal donatılarımıza güveniyoruz. Türkiye’de termali daha çok yaşlı kitlenin tercih ettiğini görüyoruz. Hedefimiz otelimizde yerli-yabancı gençleri termale çekmek.’’ Avrupa’da genç kitlenin termali fiziksel sorunları önleyici ve dinlenme olarak gördüğünü vurgulayan Talas, otellerinde yaptıkları eğlence, dinlence, spor alanlarıyla genç turist profilinin ilgisini çekmeyi başardıklarını ifade etti. Talas, bu sosyal alanlarla yerli ve yabancı gençleri yeni nesil termale çekeceklerini vurgulayarak, “Şık otellerin hayata geçmesi ile geçmişte hamam kültürü olarak algılanan kaplıca ve termal otellerin şimdi yeni nesil donanımlı oteller ile yerli ve yabancı gençleri termale çekeceğiz. ’’diye konuştu.

Termal otellerin 12 ay boyunca hizmet verdiği için sürekli istihdam sağladığını vurgulayan Talas,’’ Bu yönüyle de ülke ekonomisine katkısı oldukça yüksek” dedi.

Terma Garden’da yok yok

 Dünya kabuk değiştirirken Terma Garden Yönetimi de yeni nesil termal anlayışı ile hizmete başlayacak. 32 bin 500 metrekare kapalı alan sahip olan proje; stüdyo tipi 1+0, 1+1 ve 3+1 dubleks olmak üzere farklı oda seçeneklerinden oluşan 53 ile 240 metrekare arasında değişen dokuz farklı seçenekte 432 odadan oluşuyor.

12 bin metrekare yeşil alan ve 3bin 500 metrekare kadın, erkek ayrı SPA Merkezi. 750 kişilik dünya mutfağına sahip restoran, 5 yıldızlı Terma Garden’da mimariye uygun ticari alanlar. Market, kuaför, hediyelik eşya dükkânı, kafe gibi dışarıya ihtiyaç duyulmayacak her türlü ürünün bulunabildiği pek çok mağaza seçeneğinin olduğu AVM yer alıyor.

300 dönüm ormana komşu olan Terma Garden, doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz yürüyüş parkurları, spor alanları, çocuk parkı ve piknik alanları ile yeşile duyduğunuz hasreti sona erdirecek.

Terma Garden’da ailelere özel beş açık havuz, kadınlara özel açık havuz, karma açık havuz, çocuk havuzu, aquapark, iki büyük yapay gölet, on dokuz aile locası, çocuk parkı, amfi tiyatro ve yüz altı araçlık açık otopark da mevcut.

Turizm coşuyor! Otel daha bitmeden rezervasyon yağdı ile ilgili etiketler ekonomi Yalova
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.