Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş'a TikTok şoku: Görevinden alındı

Şarkılar söylediği, spor yaptığı yaptığı anları TikTok hesabından paylaşan Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, mesleğin şeref, onur ve saygınlığını bozduğu gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından geçici olarak açığa alındı.

Manisa Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, TikTok'ta çektiği videolar ile gündem oldu. Savcının şarkılar söylerken, spor yaparken paylaştığı çeşitli videolar, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü. 

TİKTOK HESABINI KAPATTI

Bu gelişmeyle birlikte söz konusu paylaşımlar da sosyal medyada gündem oldu. Savcı Saltabaş'ın Tiktok hesabını kapattığı öğrenildi.

GEÇİCİ OLARAK GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), sosyal medyadaki paylaşımları sebebiyle Turgutlu'da görevli cumhuriyet savcısını açığa aldı. Alınan bilgiye göre, bir sosyal medya platformundaki paylaşımlarıyla mesleğin şeref, onur ve saygınlığını bozduğu gerekçesiyle hakkında inceleme başlatılan Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, HSK 2. Dairesi tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.

Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş'a TikTok şoku: Görevinden alındı ile ilgili etiketler Nusreddin Saltabaş tiktok videosu cumhuriyet savcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.