Turgut Altınok'un kızı İYİ Parti'den istifa etti!

AK Parti'nin Ankara Keçiören'den belediye başkan adayı olan Turgut Altınok bu gelişmeyi attığı Tweet ile duyurdu. Bu gelişme üzerine Altınok'un Haziran ayında İYİ Parti'ye katılan kızı Ayça Altınok da partisinden ve GİK görevinden istifa etti.

AK Parti'nin Ankara Keçiören Belediye Başkanı adayı görev yaptığı dönemde Keçiören'de efsaneleşen isim Turgut Altınok oldu.

Turgut Altınok, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la el sıkıştıkları fotoğrafları "Hayırlara vesile olur inşallah" notuyla paylaştı.

Turgut Altınok'un kızı İYİ Parti'den istifa etti!

KIZI İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ...

Turgut Altınok'un AK Parti adaylığının kesinleşmesi üzerine 19 Haziran tarihinde İYİ Parti'ye katılan kızı Ayça Altınok da partisinden ve GİK üyeliğinden istifa etti.

Ayça Altınok'un rozetini takan Akşener törende onu "Efsane belediye başkanının kızı" diye tanıtmış ardından da GİK üyesi yapmıştı.

Turgut Altınok'un kızı İYİ Parti'den istifa etti! - Resim : 2

Turgut Altınok'un kızı İYİ Parti'den istifa etti! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Turgut Altınok Keçiören ayça altınok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.