Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'mal varlığı' sorusu: Londra'dan ev aldınız mı?

Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, katıldığı canlı yayında, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li Mansur Yavaş'ı hedef aldı. "İşte yok lafta yok, hayalet bir büyükşehir başkanı var." diyen Altınok Mansur Yavaş'a mal varlığı ile ilgili soru sordu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, canlı yayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Londra'dan ev aldınız mı?" sorusunu yöneltti. Altınok, bu soruyu "Belediye başkanı olduktan sonra mal varlığı artanlara sormak lazım" ifadesiyle dile getirdi.

Altınok'un sorusu, Mansur Yavaş'ın Londra'da bir ev sahibi olduğu iddialarını gündeme getirdi. Yavaş'ın bu iddiaları daha önce de yalanlamış olması dikkat çekti.

Altınok, canlı yayında Mansur Yavaş'a şu soruyu sordu:

"Belediye başkanı olduktan sonra mal varlığı artanlara sormak lazım. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına soruyorum; 'Londra'dan ev aldınız mı? Bunu Belediye başkanı olmadan önce mi aldınız olduktan sonra mı aldınız?'"

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'mal varlığı' sorusu: Londra'dan ev aldınız mı? ile ilgili etiketler Turgut Altınok Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.