TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası (GİF) projesinde Afrika rüzgarı esecek

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın hayata geçirdiği yeni projesi Güzel İşler Fabrikası'nda Temmuz ayında Afrika rüzgarı esecek. Twitter hesaplarından duyurulan programa göre 3 Temmuz'da başlayacak ilk ders ile birlikte 1 ay boyunca Afrika Sineması Okumaları, Afrika El Sanatları Atölyesi, Afrika Aktüel, Prof. Dr. Halil Berktay ile Tarih ve Edebiyat Atölyesi programları düzenlecek.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfının (TÜRGEV) hayata geçirdiği yeni vizyon projesi Güzel İşler Fabrikası'nın (GİF) Temmuz ayı programını duyurdu. 

Twitter hesabından yaptıkları açıklama ile birlikte Temmuz ayında GİF Safveti Paşa’da (Sirkeci) Afrika rüzgarı esecek. 

TEMMUZ AYI BOYUNCA SÜRECEK

3 Temmuz'da başlayıp 31 Temmuz'a kadar sürecek programda Afrika Sineması Okumaları, Afrika El Sanatları Atölyesi, Afrika Aktüel, Prof. Dr. Halil Berktay ile Tarih ve Edebiyat Atölyesi düzenlenecek. 

TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası (GİF) projesinde Afrika rüzgarı esecek ile ilgili etiketler TÜRGEV Temmuz Afrika Güzel İşler Fabrikası GIF proğram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.