Turgay Güler'in yazıları yarından itibaren Akşam'da!

Ek olarak yayın hayatına devam edeceği açıklanan Güneş gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, yazılarını yarından itibaren TürkMedya grubuna bağlı Akşam gazetesinde kaleme alacak.

Geçtiğimiz günlerde Akşam gazetesinin eki olarak yayın hayatına devam edeceği açıklanan Güneş gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, okurlarıyla aynı medya grubuna bağlı Akşam gazetesinde buluşacak.

Akşam gazetesinin bugünkü sürmanşetinde yer alan habere göre, Güler'in gazetedeki ilk yazısı yarın yayınlanacak. 

 

Turgay Güler'in yazıları yarından itibaren Akşam'da!

TURGAY GÜLER KİMDİR?

Aslen Malatyalı olan Turgay Güler, 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Mesleğinde Kanal 7'de yaptığı özel haberlerle tanındı. Bir çok gazetede muhabirlik yaptı ve polis muhabiri olarak çalıştı.

Turgay Güler, 2006 yılında ekranlarda belirmeye başladı. Ülke TV'de "Sıradışı" programla kısa zamanda ekran yüzü olmaya başladı. Uzun süre Akşam'da yazarlık yapan Turgay Güler, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Turgay Güler, 2014 yılından bu yana, geçtiğimiz hafta artık Akşam gazetesinin eki olarak yayın hayatına devam edecek olan Güneş'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürüyordu.

1975 yılında İstanbul'da doğan Turgay Güler evli ve bir çocuk babasıdır.

Turgay Güler'in yazıları yarından itibaren Akşam'da! ile ilgili etiketler Güneş gazetesi Turgay Güler akşam TürkMedya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.