Turgay Güler'den Dursun Çiçek'e Hacer Foggo tepkisi: "Bunu ben değil TSK mensubu olan biri söylemeli"

CHP'nin vizyon toplantısında konuşan Hacer Foggo'nun TSK'ya 'çocuk katili' iftirası büyük tepki çekti. CNN Türk'te konuşan CHP'li emekli albay Dursun Çiçek, Foggo'ya tepki göstermeyince Turgay Güler sert bir tepki gösterdi.

CHP'nin vizyon toplantısında konuşma yapan Hacer Foggo'nun PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen çukur operasyonları sırasında Mehmetçik'e "çocuk katili" iftirası attığı ortaya çıkmıştı. 

 Turgay Güler'den Dursun Çiçek'e Hacer Foggo tepkisi: "Bunu ben değil TSK mensubu olan biri söylemeli" - Resim : 2

EMEKLİ ALBAY O İFTİRAYA SESSİZ KALINCA...

Bu skandalın ardından CNN Türk'te yayınlanan programda gergin anlar yaşandı. Eski Albay ve CHP'li vekil olan Dursun Çiçek, Hacer Foggo'nun TSK'ya yönelik bu ifritasına sessiz kalınca Turgay Güler sert tepki gösterdi. 

Turgay Güler, "TSK çocuk katili değildir, bunu TSK'nın mensubunun söylemesi lazım" diyerek tepki gösterdi. 

Turgay Güler'den Dursun Çiçek'e Hacer Foggo tepkisi: "Bunu ben değil TSK mensubu olan biri söylemeli" ile ilgili etiketler Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.