Turgay Güler sordu: "Hamas'a terör örgütü diyen CHP Filistin'e nasıl gidecek? Kiminle görüşecek?"

Gazeteci Turgay Güler, son kaleme aldığı yazısında Özgür Özel ve CHP heyetinin Filistin'i ziyaretinden ilginç detaylara deyindi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son parti grup toplantısında Filistin'e gideceklerini duyurdu.

HAMAS'TA 'TERÖR ÖRGÜTÜ' DEDİ

CHP 38'inci Olağan Kurultayı'nda CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, konuşması sırasında "Bir terör örgütü olan Hamas'ın bir gece yarısı attığı füzelerle yaptığı katliam, bunu araçsallaştıran İsrail'in devlet terörüne dönüştü. Biz CHP olarak İsrail'in devlet terörüne asla seyirci kalamayız. Meydan okuyoruz, kınıyoruz ve lanetliyoruz" ifadesini kullanmıştı.

"FİLİSTİN'E NASIL GİDECEK? KİMİLE GÖRÜŞECEK?"

Gazeteci Turgay Güler, Özgür Özel'in Filistin'e gitme (Ya da bir CHP heyeti gönderme) kararı sonrası Akşam'da dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Güler, Hamas'a terör örgütü diyen CHP Genel Başkanı Özel'in ya da ekibinin nasıl Filistin'e gideceğini ve kiminle görüşeceğini sordu.

İşte Turgay Güler'in yazısından dikkat çeken kısım:

Özel şimdi yeni bir intihara hazırlanıyor. Dün grup toplantısında duyurdu. Filistin'e gidecekmiş. Yahut CHP'li yöneticileri gönderecekmiş.

'Arkadaşlarımız gerekli diplomatik temasları sağlıyor' dedi.

Bence gidemeyecekler.

Hele ki bu yazıdan sonra!

Hamas'a 'terör örgütü' diyen Özel değil miydi? O halde nereye gidecekler?

Özel 'Filistin'e gideceğiz' dedi. Yani Gazze'ye değil.

Kiminle görüşecekler? Mahmut Abbas'la!

Diplomatik teması kiminle kuracaklar? Netanyahu ile!

CHP'li belediyeler üzerinden insani yardım götüreceklermiş.

Gidemeyecekler!

Mahmut Abbas'la görüşmeyi izah edemezler?

Kendileri bilir! Bir kayıp sekiz saate hazır olsun Türkiye. Zira İsrail CHP'den çok şey bekliyor! Hamas'a 'terör örgütü' demek yetmiyor.

O halde bir kez daha deyivereyim; gidemeyecekler. Giderlerse de CHP'yi bir kez daha zora sokacaklar. Yahu hiç mi akıl veren yok bu arkadaşa. Hiç mi uyaran yok!

Neyse, bana ne!

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

Turgay Güler sordu: "Hamas'a terör örgütü diyen CHP Filistin'e nasıl gidecek? Kiminle görüşecek?" ile ilgili etiketler Filistin Gazze Turgay Güler Özgür Özel CHP İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.