Turgay Güler: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, rezidansla gidecek... / VİDEO

Güneş Gazetesi Buz Rezidans skandalını takibini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu'na manşetten hodri meydan diyen ve 100 bin dolara ultra lüks daireyi satın alan Güneş Gazetesi, CHP liderine "Sözünü Tut Çek Git" diye seslendi. Buzgate olarak adlandırılan skandalla ilgili olarak yeni bilgiler paylaşan gazete, ultralüks daireyi satışa çıkardığını da açıkladı. Satış ile ilgili şartlarda Kılıçdaroğlu'nun kızının söküp götürdüğünün belirtildiği buzdolabı ve bulaşık makinesinin alıcıya hediye edileceği de belirtildi. Bu yeni gelişmeyi Kanal24'te katıldığı programda anlatan Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, "Kılıçdaroğlu kasetle geldi, rezidansla gidecek bu kadar net söylüyorum" dedi.

GÜNEŞ Gazetesi sözünü tuttu, Zeynep Kılıçdaroğlu’nun rezidansını 100 bin dolara satın aldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia ettiği, hatta yalanlarına inandırmak için siyasi kariyerini ortaya koyduğu o daire, tamı tamına 148 metrekarelik 3+1 çıktı.

HAYATI PALAVRA

Hani 73 metrekareydi?

GÜNEŞ Gazetesi’nin, Kılıçdaroğlu ailesine yönelttiği sorular hala cevapsız. Genel başkan ve kızı, milyonluk daireyi kaç paraya aldıklarını ya da herhangi bir ödeme yapıp yapmadıklarını açıklayamadı.

BELGELENDİREMEDİ

GÜNEŞ Gazetesi’nin, Kılıçdaroğlu ailesine yönelttiği sorular hala cevapsız. Genel başkan ve kızı, milyonluk daireyi kaç paraya aldıklarını ya da herhangi bir ödeme yapıp yapmadıklarını açıklayamadı.

klcdaroglu

SÖYLEDİĞİNİN İKİ KATI

Kılıçdaroğlu’nun satışa çıkardığı o daireyi, değerinin çok altında bir bedelle GÜNEŞ Gazetesi aldı. CHP liderinin 1+1 olduğunu söylediği ev, 2 katı büyüklükte. Brüt 148 metrekarelik ultralüks rezidans, 3 geniş oda ve bir büyük salona sahip. Dairenin değeri de genel başkanın iddia ettiği gibi 100 bin değil, en az 250 bin dolar.

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kanal24'te katıldığı programda Buzgate skandalının Kılıçdaroğlu'nun siyaseten sonu olacağını iddia etti.

SATILIK FIRSAT DAİRESİ!

Bu arada GÜNEŞ Gazetesi Zeynep Kılıçdaroğlu’ndan aldığı rezidansı gerçek değerinde satışa çıkardığını açıkladı. Habere göre;

Satış şartları

* Birden fazla talipli çıkması halinde satış bedeli, açık artırma usulü belirlenecek.

* Daireden elde edilecek gelir, şehit ailelerine bağışlanacak.

* Kılıçdaroğlu da gerekli şartları karşılamak koşuluyla daireye talip olabilir.

* Talep etmesi halinde, dairenin yeni sahibine Zeynep Kılıçdaroğlu’nun söküp götürdüğü bulaşık makinesi ve
buzdolabı hediye edilecektir.

zeynep

"HELAL ETMİYORUZ"

Buz Rezidans’taki dairelerde standart olarak buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ve mikro dalga fırın yer alıyor. Ancak Zeynep Kılıçdaroğlu daireden çıkarken, tenezzül edip buzdolabı ve bulaşık makinesini de yanında götürdüğüne haberde dikkat çekiliyor.

buz

NE ARARSAN VAR

Buz Rezidans sakinlerinin konforu için her detay düşünülmüş.

buz3

buz5

Spor salonu...

buz4

Saunası...

VER DAİREYİ AL ADAYLIĞI

* 1- Zeynep Kılıçdaroğlu Buz Rezidans’tan daire aldı. Kısa bir süre sonra Gamze İlgezdi CHP’den vekil adayı gösterildi.

* 2- Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalemi Tuncay Ceylan Buz Rezidans’tan daire aldı. Hemen ardından Battal İlgezdi, CHP’den belediye başkanı adayı oldu.

buz7

250 bin $

* Buz Rezidans’taki ‘3+1 dairenin’ orijinal projesinde teras da yer alıyor. Ancak tüm binada, teras bölümleri salona dahil edilmiş. Söz konusu durum, belediyenin imar izni verdiği projeye aykırı.

buz6

ARTIK HESAP VAKTİ GELDİ

Daire 28 Şubat 2018 tarihinde 380 bin TL ödenerek Zeynep Kılıçdaroğlu’ndan satın alındı. Evi boşaltması için makul bir süre verildi. Sorumlu ve ilkeli gazetecilik gereği, evi teslim alana kadar hiçbir haber yapılmadı. Teslim alındıktan sonra, tüm gerçekler belge ve görüntüleriyle ortaya konuldu.

Turgay Güler: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, rezidansla gidecek... / VİDEO ile ilgili etiketler Turgay Güler Güneş gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu Battal İlgezdi buz rezidans zeynep kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.