Turgay Güler: Bay Kemal ve arkadaşlarını zora sokacak yıkıcı bir dosya var!

Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını zora sokacak dosya ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 'Çok kapsamlı, çok can yakıcı ve yıkıcı' olan dosyanın geçtiğimiz yıl CHP'li Mine Kırıkkanat tarafından dile getirildiğini belirten Güler, o dönem Kılıçdaroğlu'nun tepkisiz kalmasına şimdi ise İletişim Başkanı'nıN hedef gösterilmesine dikkat çekti.

Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü köşesinde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarıyla ilgili 'çok kapsamlı, çok can yakıcı ve yıkıcı' olduğu öne sürülen dosya ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

"MİNE KIRIKKANAT 1 YIL ÖNCE AÇIKLADI"

"Koyu, fanatik ve dahi azılı CHP'li Mine Kırıkkanat bu dosyayı biliyor ve bir yıl önce açıkladı." diyen Güler,  o dönem Kılıçdaroğlu'nun tepkisiz kalmasına dikkat çekti. 

KILIÇDAROĞLU'NUN O ZAMAN GIKI ÇIKMAMIŞTI...

Güler şu ifadeleri kullandı;

"Biri hem de CHP'li biri çıkıp 'elimde Kemal Bey'in dosyası var' diyor ama beyimizin gıkı çıkmıyor. Ama ortada fol yok yumurta yokken beyimiz çıkıp 'hakkımda bir şeyler yapacaklar sakın ha inanmayın' diyor. Yetmiyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun başta olmak üzere isim verip hedef gösteriyor."

"BANA KALIRSA BİR ŞEY ÇIKMAYACAK"

Kılıçdaroğlu ile ilgili bir kaset ya da dosyanın çıkmayacağını belirten Güler, "Bana kalırsa bir şey çıkmayacak! Lakin bir başka hakikat de şu ki 'bir şey zaten var'! Nerede? Mine Kırıkkanat'ın elinde. "'Başım belaya girer, benim başım kıymetli' diye açıklayamıyor. Gayrısı CHP'yi ilgilendirir." sözleriyle yazısını bitirdi. 

İşte Turgay Güler'in yazısının ilgili kısmı: 

Kemal Bey ve arkadaşlarıyla ilgili çok kapsamlı, çok can yakıcı ve dahi yıkıcı bir dosya var!

Koyu, fanatik ve dahi azılı CHP'li Mine Kırıkkanat biliyor.

Bir yıl kadar önce çıktı ve açıkladı.

'Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını zora sokacak, canını yakacak, yıkıcı bir dosya var elimde' dedi.

 

Peki Kemal Bey ne yaptı?

Bugünkü gibi çıkıp esip gürledi mi? 'Yalan, uydurma, deepfake' falan dedi mi? Hayır!

'Çık ne biliyorsan açıkla' diyebildi mi?

Diyemedi!

Biri hem de CHP'li bir çıkıp 'elimde Kemal Bey'in dosyası var' diyor ama beyimizin gıkı çıkmıyor.

Ama ortada fol yok yumurta yokken beyimiz çıkıp 'hakkımda bir şeyler yapacaklar sakın ha inanmayın' diyor. Yetmiyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun başta olmak üzere isim verip hedef gösteriyor.

Sormazlar mı adama 'ön almaya mı çalışıyorsun' diye.

Bana kalırsa bir şey çıkmayacak!

Lakin bir başka hakikat de şu ki 'bir şey zaten var'!

Nerede? Mine Kırıkkanat'ın elinde.

'Başım belaya girer, benim başım kıymetli' diye açıklayamıyor.

Gayrısı CHP'yi ilgilendirir.

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Turgay Güler: Bay Kemal ve arkadaşlarını zora sokacak yıkıcı bir dosya var! ile ilgili etiketler Turgay Güler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.