Turgay Güler: Ali Bey de kriterleri yerine getirdi aday olabilir artık!

Turgay Güler, 6'lı Masa'nın ortaklarından Ali Babacan'ın "Biz gelince kusura bakmayın, savunma sanayiine dokunacağız'!" sözleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  "Yaptığı açıklamalarla 'Karar vericilerin gözüne girmişimdir.' diye düşünüyor." diyen Güler "Ali Bey de kriterleri yerine getirdi aday olabilir artık." ifadelerini kullandı.

Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler bugünkü köşe yazısında Ali Babacan'ın "Biz gelince kusura bakmayın, savunma sanayiine dokunacağız'!" sözleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"İHA'YA SİHA'YA TAKMIŞ KAFAYI"

"İHA'ya, SİHA'ya, Selçuk'a, Haluk'a takmış kafayı!" diyen Güler, Babacan'ın bu tavrını azılı Türkiye düşmanı, FETÖ savunucusu, eski Pentagon yetkilisi Micheal Rubin'e benzetti. 

"KARAR VERİCİLERİN GÖZÜNE GİRMİŞİMDİR"

"HDP bile Babacan kadar cesaret edemedi. Ama PKK etti!" ifadelerini kullanan Güler şöyle devam etti: 

"HDP'linin biri de katıldığı bir canlı yayında Deva Partisi'ni, Ali Babacan'ı övüyordu. 'Fingirdeşiyoruz' diyordu. HDP tabanı Babacan'ı çok sempatik buluyormuş. Haklı! Ali Babacan yaptığı bu tarz çıkışlardan cesaret almış olmalı 'Ben de aday olabilirim' demeye başladı.

Olabilirsin tabii! Öyle ya 'karar vericilerin gözüne girmişimdir' diye düşünüyor sanırım. Girmiştir tabii, kriterlere uyuyor artık! Ceketini çıkarma tiyatrosu bile yaptı. Sanıyor ki ceket çıkarmakla seçim kazanılıyor."

TURGAY GÜLER'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Turgay Güler: Ali Bey de kriterleri yerine getirdi aday olabilir artık! ile ilgili etiketler Ali Babacan Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.