Turgay Güler: Alayı 'Karanlık Oda' mahsulü bunlar!

Son dönemde tartışma konusu olan iktidar cephesindeki "iletişim sorunu" eleştirileri, muhalefetin de gündemine girdi. Akşam yazarı Turgay Güler ise muhalif çevrelerin bu konuda, kendisine ait bir yazı üzerinden tartışmaya dahil olma çabasına sert çıktı.

"Nasıl da dertlenmişler" başlığını taşıyan yazısında bu kişileri "kifayetsiz tipler" olarak tanımlayan Turgay Güler şu ifadeleri kullandı;

"Geçen oturmuşlar CHP yandaşı Halk TV'de tartışıyorlar. Konu 'Ak Parti'de iletişim' sorunu. Dert edinmişler! Vah ki vah! Lakin ne dediklerinin ne konuştuklarının kendileri de farkında değiller. Dedim ya alayı kifayetsiz diye. Söz dönüp dolaştı geçtiğimiz günlerde buracıkta kaleme aldığım 'Kale Boş' yazıma geldi. Artık 'Turgay Güler bile söylüyor' diyorlar. Ulan kerkenezler! Sabahtan akşama oturup 'bu yandaşlar niye hiçbir eleştiri yapmaz' dersiniz eleştirince de şekilden şekle girersiniz?"

BALTAYI TAŞA VURUYORLAR...

Muhalif gazetecilerin "Ak Parti'de iletişim sorunu var" dediklerini, "Turgay Güler bile yazdı" diyerek de kendilerini haklı çıkarmaya çalıştıklarını dile getiren Akşam yazarı şöyle devam etti;

"Sonra da akılları sıra bunun üzerinden 'içeride bir kavga var' algısı pişiriyorlar. Fitne üretiyorlar. Ama baltayı da taşa vuruyorlar farkında değiller. Zira fitne çıkarmaya çalışırken 'Ak Parti'nin bunca hizmeti sokağa anlatamadığını' da söylemiş oluyorlar. Söylüyorlar da! Yerim ben sizin güdük operasyonunuzu! Alayı 'Karanlık Oda' mahsulü bunlar."

ODA TV'YE TEPKİ

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yakın ilişkiler içinde bulunan internet sitesi Oda TV'nin söz konusu köşe yazısını sunuş biçimine de sert tepki gösteren Güler şunları kaydetti;

"Her Allah'ın günü yeni bir kirli operasyonla arz-ı endam ediyorlar. Ama bir öncesinde çektikleri operasyonu da unutuyorlar.

İstanbul'da artan hırsızlık/gasp olaylarına dikkat çeken bir yazı yazıyorum, Oda TV anında pozisyon alıp şu manşeti atıyor:

'Süleyman Soylu'nun adamı Turgay Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a operasyon çekiyor'.

Yahu 'İstanbul'da hırsızlık olayları artmış, benim evime bile girmiş, millet kan ağlıyor' diyorum. Emniyet bu konuya eğilsin istiyorum! Ne Süleyman'ı ne Mustafa'sı.

Kim üflüyor kulağınıza, kim sipariş ediyor bu 'işi' bir deyiverin hele?

Ak Parti'de iletişim sorununa işaret eden bir yazı kaleme alıyorum karanlık oda bu kez şöyle bir manşet atıyor:

'Berat Albayrak'ın adamı bilmem kime operasyon çekiyor'.

Üşenmeyin girip bakın.

A be alçaklar tutarlı olun bari. Ne adamı, ne operasyonu?

Ekim 2013'te, daha 17/25 Aralık yargı darbesi bile olmamışken; FETÖ için çok sert bir yazı yazıyorum şu başlığı atıyorlar:

'Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Turgay Güler cemaati çok sert eleştirdi'.

Açın bakın!

Yanarım yanarım da bu haysiyet cellatlarının, itibar suikastçılarının operasyonlarına ses çıkarmayanlara yanarım.

Dert değil!

Zira rıza yolunda biraz cefa çektik diye Rahman'a naz mı edeceğiz?

Asla!

Ezan'ı, Bayrak'ı, Vatan'ı kutsal bildik 'kırmızı çizgimiz' belledik; ne yani ahdimizden mi döneceğiz? Diz mi çökeceğiz, boyun mu eğeceğiz?

Dost düşman şunu çok iyi bilsin!

Erdoğan da kırmızı çizgimizdir!

Hoplasanız da zıplasanız da küfretseniz de hakaret etseniz de itibar suikastı-haysiyet cellatlığı yapsanız da 'Erdoğan Türkiye'dir bilesiniz.

Ve son bir not.

Kirli emelleri için fitne kazanı kuranlara yahut kendi ikballeri için bu kazana el altından odun taşıyanlara bir çift sözüm var. Fitnenize alet olmam lakin doğruyu söylemekten de geri durmam. Karanlık odalarla 'arka kapı diplomasisi' yaparak hakikati değiştiremez hiç kimse."

Turgay Güler: Alayı 'Karanlık Oda' mahsulü bunlar! ile ilgili etiketler AK Parti Turgay Güler Oda tv muhalif iletişim sorunu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.