Turgay Demir SuperHaber'e konuştu: Arda Turan gururumuzdu, artık hepimizin utancı oldu!

Dün oynanan Makedonya maçı sonrasında uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye sözlü ve fiziksel saldırıda bulunan Arda Turan, bugün Fatih Terim'in aldığı karar sonucu A Milli Takım'dan kovulmuştu. Spor yazarları da Arda Turan'ın kovulmasıyla ilgili farklı cümleler kursalar da müşterek mutabakat, verilen kararın "isabetli" olduğu yönünde.

"BEYİNLERİNDEN ÖNCE CEPLERİ DOLUNCA..."

Turgay Demir, SuperHaber'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Türk Milli takımı formasını giyen bir oyuncu öncelikle Türk örf ve adetlerine saygılı olacak, büyüğünü sayacak, küçüğünü sevecek. Mübarek Ramazan ayının da farkında olacak. Bizim bazı futbolcularımızın beyinlerinden önce cepleri dolunca şaşkın ördeğe dönüyorlar. Ne oldum delisi oluyorlar, önüne gelene küfrü basıyorlar. Arda hepimizin gururuydu, artık hepimizin utancı oldu.

Serdar Ali Çelikler ise HaberTürk canlı yayınında konuştu:

Saat gece 3'te maçtan çıkmış adamsın. Siz alikıran baş kesen misiniz kardeşim? Hocaya gider yapan var, ağza silah sokan var. Milli takıma çağrılmadığı dönemlerde her türlü sosyal ticari bütün kuvvetleri kullanmak var. Sonra üstüne bir de gazeteci dövmek var. Bu milli takım artık benim milli takımım değil. Fatih Terim'in teknik direktör olduğu, dayakçı Volkan Babacan'ın kaleci, Yıldırım Demirören'in başkan, Arda'nın kaptan olduğu milli takım beni artık ilgilendirmiyor. Bu milli takımın baştan sona değişmesi lazım. Gazeteci döven, arkadaşının ağzına silah sokan adamlarla mı Dünya Kupası'na gidelim?

Erman Toroğlu, Fatih Terim'in kararıyla ilgili olarak kısa ve öz bir açıklama yaptı:

Geç bile kalındı...

Turgay Demir SuperHaber'e konuştu: Arda Turan gururumuzdu, artık hepimizin utancı oldu! ile ilgili etiketler Turgay Demir Arda Turan Fatih Terim Erman Toroğlu serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.