Turabi'den 'Survivor' açıklaması: ''Kesin geliyorum!''

Survivor 2014 ve 2015'te mücadele eden, yarışmayı iki kez şampiyonlukla taçlandıran Turabi Çamkıran, Survivor 2023'ün kadrosunda da yer alacağını açıkladı. Turabi'nin bu paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, Survivor yorumuyla gündem oldu. Survivor yarışmasında elde ettiği şampiyonluklarla tanınan ve sosyal medyada fenomen haline gelen Turabi Çamkıran'dan Survivor 2023 için bir paylaşım geldi. Daha önce iki kez yarışmaya katılan ve ikisi yarışmadan da şampiyonlukla ayrılan Turabi Çamkıran, Survivor'a bir kez daha katılacağı söyledi.

Turabi'den 'Survivor' açıklaması: ''Kesin geliyorum!''

SURVIVOR'A YENİDEN KATILACAK MI?


Şu sıralar The Challenge yarışmasında boy gösteren Turabi Çamkıran iki sene üst üste Survivor yarışmasında yer alıp şampiyonluklar elde etmişti. Bu yarışmayla yıldızını parlatan Turabi Çamkıran, Survivor 2023 için heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Bir takipçisinden gelen "Survivor'a geliyor musun?" sorusuna Turabi'nin verdiği cevap hayranlarını heyecanlandırdı.

Survivor'a yeniden katılacağını söyleyen Turabi paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Kesin geliyorum Survivor'a. Elbet bir gün geleceğim. Bugün sokaklarda hayat mücadelemi verirken hayalini kurduğum hayattan daha güzel bir hayat yaşıyorum. Ve bu hayatı Survivor'a borçluyum. Reality TV show kariyerimin jübilesini Survivor'da yapacağım."

TURABİ SURVİVOR 

Turabi'den 'Survivor' açıklaması: ''Kesin geliyorum!'' ile ilgili etiketler Survivor Survivor All Star Turabi Çamkıran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.