Turabi Survivor 2022 Katılacak mı? Survivor All Star Son Yedek Yarışmacılar Kimler?

Survivor Son yedek yarışmacıların yarın katılacağını Acun Ilıcalı açıkladı. Daha önce Nisa, Parviz, Ayşıl ve Yunus Emre yedek yarışmacı olarak katılmıştı. Bugün toplanan konseyle birlikte Survivor All Star 2022'ye katılacak son yedek yarışmacılar da belli oldu. Peki Turabi Survivor 2022 katılacak mı?

Ekranların en sevilen yarışması Survivor 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Dokunulmazlık mücadelesi veren Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına kısa süre önce katılan yedek yarışmacılar adaya bambaşka bir heyecan getirdi. Nisa Bölükbaşı, Parviz Abdullayev, Ayşıl Özaslan ve Yunus Emre Özden'in yedek yarışmacı olarak katıldığı adada rekabet de giderek arttı.

Survivor son yedek yarışmacıların katılacağı haberini de Acun Ilıcalı açıkladı. Adada giderek yarışmacı sayısının da yükseldiğine dikkat çeken Ilıcalı, bu yıl All Star'a katılan yarışmacıların biribirinden güçlü olduğunu söyledi.

Turabi Çamkıran'dan olay Survivor All Star açıklaması! ''Acun abiniz...''  diyerek paylaştı

Turabi Survivor 2022 katılacak mı sorusu da merak edilen konulardan oldu. Son yedek yarışmacılar arasında açıklanması beklenen eski şampiyon Turabi Çamkıran'ın adaya katılması adeta bomba etkisi yaratacak.

Turabi Survivor 2022 Katılacak mı?

Turabi Çamkıran Survivor 2022'ye katılacak mı araştırması hızlandı. Adaya gelecek son yedek yarışmacıların arasında Turabi'nin olmasını isteyen hayranları merakla bu haberi bekliyor.

 

Turabi Survivor 2022 Katılacak mı? Survivor All Star Son Yedek Yarışmacılar Kimler? ile ilgili etiketler Survivor turabi 2022 son yedek yarışmacılar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.