TÜPRAŞ’ta yangın çıktı: 4 işçi yaralı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan TÜPRAŞ tesislerinde tankta parlama meydana geldi. Çıkan yangında tesisteki 4 işçi yaralandı. Yaralılardan C.K. yanık ünitesine alındı. 4 işçinin yaralandığı olay sonrası Tüpraş'tan açıklama yapıldı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan TÜPRAŞ tesislerinde yangın meydana geldi.

Henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı dolum tankında parlama oluştu. C.K, U.Y, İ.K ve S.K adlı 4 işçi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

TÜPRAŞ’ta yangın çıktı: 4 işçi yaralı

Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yaralanan 4 işçi ise olay yerinde yapılan ilk kontrollerinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan C.K. yanık ünitesine alındı. Diğer yaralılar ise tedavilerinin ardından müşahade altına alındı. Yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

TÜPRAŞ'TAN AÇIKLAMA

TÜPRAŞ'tan apılan açıklamada, “Bu gece İzmit rafinerimizde yapılan bakım esnasında alevlenme meydana gelmiştir. Ekiplerimizin müdahalesiyle alevlenme tamamen söndürülmüştür. Parlamanın etkisiyle olaydan etkilenen dört arkadaşımıza ilk müdahaleleri yapılarak, tedavileri için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

İHA

TÜPRAŞ’ta yangın çıktı: 4 işçi yaralı ile ilgili etiketler Kocaeli Yangın tüpraş dolum tankı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.