Tuncelili kadın bu görüntüleri Almanya'da çekti: Her yerde Türk dükkanları var

Almanya'nın Hamburg kentinde bir Türk kadının çektiği video sosyal medyada esprili yorumlara neden oldu. Tuncelili kadın, Hamburg sokaklarındaki Türk dükkanlarını tek tek göstererek "Burası adeta küçük İstanbul" dedi.

Tuncelili bir kadının Almanya'nın Hamburg kentinde çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Hamburg sokaklarındaki dükkanları gösteren kadın, "Buraya geldiğiniz zaman yabancılık çekmezsiniz" dedi.

"Burası adeta küçük İstanbul" diyen kadın, Hamburg sokaklarındaki Türk dükkanlarını tek tek gösterdiği. Gösterdiği dükkanlar arasında kıyafet mağazaları, kuyumcular ve farklı işletmeler yer alıyor.

Tuncelili kadının çektiği video sosyal medyada esprili yorumlara neden oldu.

Tuncelili kadın bu görüntüleri Almanya'da çekti: Her yerde Türk dükkanları var ile ilgili etiketler Almanya Türk Sosyal Medya hamburg dikkan sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.