Tunceli'de 6 terörist mağarada kıstırıldı! Operasyon sürüyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de bir mağara içinde 6 teröristin kıstırıldığını söyledi. Soylu, 'Operasyon devam ediyor. En kısa sürede teröristler etkisiz hale getirilecek' diye konuştu.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Tunceli'de güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonda bir mağara içinde 6 teröristin kıstırıldığı ifade etti.

Bakan Soylu, "Operasyon devam ediyor. En kısa sürede teröristler etkisiz hale getirilecek" dedi.

Dağlarda 700 teröristin kaldığı bilgisini de paylaşan Soylu, "Kışın 5 metre kar olsa da canlarını almazsak bu millet bize hakkını helal etmez." ifadelerini kullandı...

FIRAT'IN DOĞUSUNA HAREKAT

Soylu Fırat'ın doğusuna yapılacak harekat içinse "Cumhurbaşkanımız talimatını verdi. Fırat'ın doğusu da batısı da neresiyse bilinsin ki, terörist nerede varsa ensesindeyiz, bitireceğiz. Bu coğrafyayı bu pisliklerden temizleyeceğiz." diye konuştu.

Tunceli'de 6 terörist mağarada kıstırıldı! Operasyon sürüyor... ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı PKK Süleyman Soylu terörle mücadele
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.