Tuncay Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu'na güveniyor: Yüzde yüz kazanır

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması halinde kesin kazanacağını öne sürdü. Özkan, buna her şey üzerine iddiaya gireceğini belirterek "Adaylığı ve cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur" dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, KRT TV yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığına dair açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığına çok yakışacağını ve böyle bir durumda kendisinin çok mutlu olacağını belirten Özkan, şunları söyledi:

"YÜZDE YÜZ KAZANIR"

"İnşallah böyle bir karar verir. Ben çok mutlu olurum. Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur."


11 YILDA 10 SEÇİM KAYBETTİ

Göreve geldiğinden beri 10 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yarışa girerseniz kazanacağınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Ondan en ufak bir endişem yok" diyerek cevapladı.

 

Tuncay Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu'na güveniyor: Yüzde yüz kazanır ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan seçim Cumhurbaşkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.