Tunç Soyer'i eleştirdiği için 6'lı masada krize neden olmuştu! AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan bizzat taktı!

CHP'li Tunç Soyer'i eleştirdiği için Saadet Partisi'nin görevden aldığı Eyüp Sultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, üyelikten de istifa edip AK Parti'ye katıldı. Ustaosmanoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat taktı.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Osmanlı Devleti'ne yönelik skandal sözlerine tepki göstermesinin ardından Saadet Partisi yönetimi tarafından görevden alınan Eyüp Sultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, AK Parti'ye geçti. 

ROZETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİZZAT TAKTI

Saadet Partisi'ndeki görevinin ardından parti üyeliğinden de istifa eden Emre Ustaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozetini takmasıyla birlikte resmen AK Parti'ye katıldı. 

Tunç Soyer'i eleştirdiği için 6'lı masada krize neden olmuştu! AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan bizzat taktı!

TUNÇ SOYER'İ ELEŞTİRDİĞİ İÇİN GÖREVDEN ALINMIŞTI

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Osmanlı’ya yönelik sözlerini eleştiren Eyüp Sultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu’nu görevden almıştı.

Tunç Soyer'i eleştirdiği için 6'lı masada krize neden olmuştu! AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan bizzat taktı! - Resim : 2

Tunç Soyer'i eleştirdiği için 6'lı masada krize neden olmuştu! AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan bizzat taktı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Saadet Partisi Tunç Soyer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.