Tümer Metin'i kahreden ölüm! Babası Mehmet Ali Metin hayatını kaybetti

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen 47 yaşındaki eski futbolcu Metin Tümer'in babası Mehmet Ali Metin hayatını kaybetti. Tümer Metin, babasının vefatını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Tümer Metin baba acısıyla sarsıldı. Eski futbolcunun babası Mehmet Ali Metin vefat etti. Tümer Metin acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak babasının cenaze töreni bilgilerini de paylaştı.

MEHMET ALİ METİN BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

 Metin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Her daim gülen yüzü ve mutlu bakan mavi gözleriyle 13 ay boyunca hayata tutunmak için mücadele eden babamı bu akşam kaybettik. Herkesin Ali Babası, benim idolüm, canım babamın cenazesi yarın 19 Temmuz 2022 Salı günü Kozlu Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Kozlu Mezarlığı’nda defnedilecektir.''

Tümer Metin'i kahreden ölüm! Babası Mehmet Ali Metin hayatını kaybetti

Tümer Metin'i kahreden ölüm! Babası Mehmet Ali Metin hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Tümer Metin Mehmet Ali Metin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.