Tüm ülke şokta! İş insanlarını taşıyan uçak düştü

Venezuela'da başkent Caracas yakınında küçük bir uçağın düşmesi sonucu dokuz kişi hayatını kaybetti. Uçakta Maduro yönetimine yakın iş insanlarının olduğu öne sürülüyor. Bu arada Avusturya'da da bir uçak kazası yaşandı. Kazada bir kişinin öldüğü bildirildi.

Venezuela'nın doğusundaki Guasipati Havalimanı’ndan kalkan Beechcraft 100 King Air tipi çift motorlu küçük yolcu uçağı, başkent Caracas’ın güneyinde Oscar Machado Zuloaga Havalimanı yakınındaki ormanlık alana düştü.

İniştem önce yaşanan kazada üç mürettebat ve altı yolcudan kurtulan olmadı.

Başsavcı Tarek William Saab, Caracas’ta gazetecilere yaptığı açıklamada, kazayı araştırması için biri havacılık uzmanı iki savcının görevlendirildiğini söyledi.

Yerel basında yer alan bazı haberlerde ise uçakta hükümete yakın iş adamlarının bulunduğu ileri sürüldü.

Ölenlerin isimleri şöyle açıklandı: Mariana Díaz, Maryelbys Contreras, Rafael Arauje, Daisy Colina, Humberto Vivanco, Ana Fois, Alejandro Suegart and Mariano Díaz.

‘ALTIN TAŞIYORDU’ İDDİASI ORTAYA ATILDI

Muhalif Ulusal Meclis’in (AN) İtalya'da bulunan milletvekillerinden Americo de Grazia ise uçakta altın taşındığını iddia etti.

Grazia, kendini geçici devlet başkanı ilan eden AN Başkanı Juan Guaido ve lideri Leopoldo Lopez'in başkent Caracas’ta 30 Nisan’da denediği başarısız askeri kalkışmaya katılmış ve aynı gün İtalya’nın Caracas Büyükelçiliği’ne sığınmıştı.

Grazia ve beraberindeki diğer milletvekili Mariela Magallanes daha sonra İtalya’ya gitmişlerdi.

AVUSTURYA’DA UÇAK KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı Pinzgau bölgesinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu bir kişi öldü, iki kişi ağır yaralandı.

Avusturya Devlet Televizyonu ORF’nin haberinde, Alman asıllı 3 kişinin bulunduğu bir uçağın Salzburg yakınlarında düştüğü bildirildi.

Kazada pilotun öldüğü belirtilen haberde, çocukları olduğu tahmin edilen 9 ve 11 yaşlarında iki kişinin ise ağır yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırıldıkları belirtildi.

Haberde, yoğun sis ve kötü hava koşulları nedeniyle arama kurtarma çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğü ifade edildi.

Tüm ülke şokta! İş insanlarını taşıyan uçak düştü ile ilgili etiketler Avusturya uçak Venezuela altın iş insanları
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.