Tüm Türkiye kenetlendi! Bir yardım kampanyası da Harran'ın Aydıncılar köyünde başladı

Tüm Türkiye'nin kenetlendiği deprem faciasında bir yardım da Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Aydıncık köyünden geldi. İbrahim Diş önderliğinde başlatılan yardım kampanyasında Aydınlı halkı yardımlarını esirgemedi.

Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremler, 10 ili de enkaz altında bıraktı. 

AFAD yardım gönüllüleri, Kızılar başta olmak üzere birçok vatandaş, yardım kolilerini TIR'lar aracılığıyla depremzedelere ulaştırmaya çalışıyor.

Tüm Türkiye kenetlendi! Bir yardım kampanyası da Harran'ın Aydıncılar köyünde başladı

Azerbaycan, Yunanistan gibi birçok ülke, Türkiye'de yaşanan bu afet için harekete geçip kurtarma ekipleriyle destek vermeye devam ediyor.

AYDINCIK KÖYÜ SEFERBER OLDU

Tüm Türkiye kenetlendi! Bir yardım kampanyası da Harran'ın Aydıncılar köyünde başladı - Resim : 2

Son olarak Şanlıurfa Harran Aydıncık köyünde başlatılan yardım çalışmaları İbrahim Diş önderliğinde gerçekleştirdi.Seferber olan Harranlı vatandaşlar birçok yardımda bulundu.

Tüm Türkiye kenetlendi! Bir yardım kampanyası da Harran'ın Aydıncılar köyünde başladı - Resim : 3

Tüm Türkiye kenetlendi! Bir yardım kampanyası da Harran'ın Aydıncılar köyünde başladı ile ilgili etiketler Şanlıurfa Harran deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.