Tüm gözler bu kampanyada! TOKİ Sosyal Konut Projesi'ne ait örnek daire görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği sosyal konut projesine başvurular için geri sayım başlarken TOKİ Sosyal Konut Projesi'ne ait örnek daire görüntülendi.

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzyılın konut projesinde 250 bin sosyal konut, 250 bin sosyal konut arsası ve 10 bin iş yerinin 2 yılda kullanıma açılacağını duyurdu.

Başkan Erdoğan, vatandaşların 2+1 konutlara 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadede sahip olabileceklerini açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindiren müjdelerin ardından kullanıma açılacak örnek daireler ilk kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin başvurularının yarın başlayacağını ve Ekim ayına kadar devam edeceğini duyurdu. Sosyal Konut projesinin içinde konut, konut arsaları ve sanayi siteleri olacak. Gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engelli vatandaşlara özel kontenjan ayrılacak.

Gençler %20 , Emekliler %20 , Şehit Yakınları - Gaziler %5, Engelliler %5, Diğer Vatandaşlarımız %50 olarak açıklandı.

TOKİ Sosyal Konut Projesi hakkında detaylar belli oldu. 14 Eylül'de erişime açılacak başvurulara binlerce kişi katılacak. 250 bin TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nin hangi illerde yapılacağı belli oldu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, sosyal konut projesinde şartları taşımayanların başvuru bedelinin yanacağını söyledi. Bulut, "Üzerine tapu olan vatandaşlar, başvurudan önce başkalarına devrederse bunu tespit ederek hilenin önüne geçeceğiz" dedi.

Tüm gözler bu kampanyada! TOKİ Sosyal Konut Projesi'ne ait örnek daire görüntülendi ile ilgili etiketler TOKİ sosyal konut Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.