Tüm evi yandı, sadece bayrak sağlam kaldı

Hatay'da ormanlık alanda başlayan yangın yerleşim yerlerine de sıçrayarak büyük panik yaşanmasına neden olmuştu. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangında evi ve eşyaları yanan vatandaş evinde tek sağlam kalan şeyin Türk bayrağı olduğunu söyledi. Bakan Soylu'ya yaşadıklarını anlatan vatandaş, bayrağın konulduğu çekmecenin dahi yandığını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan, Arsuz ve İskenderun ilçelerine sıçrayan orman yangınında zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Bakan Soylu evi yanan bir vatandaşı da ziyaret etti.

Ev sahibi İlhan Saydam, tüm evinin yandığını evde tek yanmayan şeyin Türk bayrağı olduğunu ifade ederek, ''Evimin yanmasına üzülmedim, sadece Türk bayrağının kalmasına sevindim. Kimse bizim ülkemizi yıkamayacak'' dedi.

Tüm evi yandı, sadece bayrak sağlam kaldı

Bakan Soylu Kara Hüseyinli Mahallesi'nde yaptığı açıklamada ise, “2 gündür Tüm kurumlarımız elinden geleni ortaya koydu herkes bir gayret gösterdi. Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiliyorum. Bizler de bugün buraya tahkikatlar nasıl gidiyor diye bakmak için hem de hasarlar tespitleri yapılıyor nedir ne değildir tüm bunları değerlendirmek için buraya geldik” dedi.

Diğer yandan İçişleri Bakanı Soylu hasar gören evlere ve mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Tüm evi yandı, sadece bayrak sağlam kaldı ile ilgili etiketler Hatay Süleyman Soylu Yangın bayrak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.