Tüm Detaylarıyla Göz Kamaştıran Pırlanta Bileklik Modelleri Blue Diamond’da!

Mücevher kutularının vazgeçilmezlerinden olan pırlanta bileklikler, her ortamda sonsuz ışıltı kaynağıdır. Gündelik yaşamdan özel davetlere kadar her kombinde kusursuz detaylarla yer alan pırlanta bileklikler, tarzınıza pırlanta ışıltısı katar. Blue Diamond pırlantanın muhteşem anlamı ve eşsiz ışıltısını bileklik formunda tarzınızla buluşturuyor. Birbirinden seçkin, özel ve benzersiz tasarımların yer aldığı Blue Diamond pırlanta bileklik koleksiyonu, ruhunuzun derinliklerine kadar işleyecek!

Suyolu, suyun eşsiz ve sıra dışı akışından ilham alınarak geliştirilen bir mücevher konseptidir. Söz konusu olan su gibi berrak ve anlamlı bir tabiat unsuru olduğunda ise mücevher dünyasında bu konsepte en uygun olan değerli taş pırlantadır. Pırlanta suyolu bileklikler, eşsiz zarafetleriyle gerçek anlamıyla büyüleyicidir. Blue Diamond pırlanta suyolu bileklik koleksiyonu, suyolunun zarafetini stilinize taşıyabilmeniz adına özenle tasarlandı. İnce, naif, hareketli tasarımlara ev sahipliği yapan koleksiyon, stilinize zarafet dolu bir dokunuş yapma fırsatı sunuyor.

Modern Detayları, Keskin Hatlarıyla Blue Diamond Baget Pırlanta Bileklik Koleksiyonu
Blue Diamond baget bileklik koleksiyonu, Blue Diamond’ın zarif ve usta işi dokunuşlarından izler taşıyor. Pırlantanın en yeni ve modern kesim tekniği olan baget konsepti üzerine tasarlanan bu koleksiyonda, kalıpların ötesine ulaşan tasarımlar yer alıyor.  Tek bir baget taşının eşsiz ışıltısı üzerine tasarlanan modellerin yanı sıra birden fazla bagete ev sahipliği yapan pırlanta bileklik modelleri de koleksiyonda yer alıyor. Ayrıca koleksiyon, ince zincirleriyle zarafeti ışıltıyla saçan tasarımlarla da dikkat çekiyor.

Tabiatın Zarafetini Keşfedin: Renkli Taşlı Pırlanta Bileklikler

Yakut, safir ve zümrüt tabiatın bahşettiği en eşsiz değerli taşlardır. Mavi, kırmızı ve yeşilin büyüleyici tonuna ev sahipliği yapan bu değerli taşlar, mücevherlerde kusursuz bir ışıltı yayar. Üstelik bu değerli taşlar pırlanta ile buluştuğunda, tüm detaylarıyla kusursuz bir ışıltı oluşur. Blue Diamond renkli taşlı bileklik koleksiyonu, değerli taşların bu tabiatın zarafetini yansıtan özel anlamından ilham alınarak tasarlandı.

Birbirinden seçkin tasarımlara ev sahipliği yapan Blue Diamond, her zevke ve tarza hitap eden beştaş pırlanta yüzük, tektaş pırlanta yüzük, baget pırlanta yüzük gibi birçok model ile aşkınızı ölümsüz kılıyor.
 

Tüm Detaylarıyla Göz Kamaştıran Pırlanta Bileklik Modelleri Blue Diamond’da! ile ilgili etiketler pırlanta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.