Tülin Şahin'e iyi haber! Kızının babası Pedro de Noronha'ya uzaklaştırma kararı aldırdı

41 yaşındaki ünlü manken ve sunucu Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızının babası Portekizli iş adamı Pedro de Noronha tarafından darp edildiğini ileri sürerek koruma kararı aldırdı. Karar kapsamında; Noronha kızını üç ay göremeyecek, Şahin’e de yaklaşamayacak.

Tülin Şahin, 2019 yılında Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile ilişkisine başladı. Hamile kalan Şahin, 2019 yılının Kasım ayında kızını kucağına aldı. İkili, kısa sürede ilişkilerini noktaladı. Noronha ayrılık sonrası kızını göremediği gerekçesiyle Şahin'e dava açtı. Mahkeme Noronha'nın her ayın ilk 7 günü, annesi Şahin'in evinde kızını görmesine izin verdi.


1,5 YAŞINDAKİ KIZINA ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİASI!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Taraflar arasında dava devam ederken Şahin, önceki ay Noronha'nın, 1.5 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Noronha, Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. İfadesi alınan iş adamı ardından serbest bırakıldı.

tülin şahin pedro de noronha


ÇOCUĞUNU GÖREMEYECEK

Şahin, 4 Ağustos'ta ise Noronha'nın yaşadığı siteye gelerek kendisini darp ettiğini ileri sürdü. Ünlü mankenin talebi sonrası mahkeme, korunmaya ihtiyacı olan çocuğa geçici kişisel ilişki hakkı kapsamında şiddet uygulanma tehlikesinin varlığı sebebiyle, Noronha'nın kızıyla kuracağı ilişkinin sınırlandırılmasına karar verdi. Karar kapsamında; Noronha kızını göremeyecek ve Şahin'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak, evine yaklaşmayacak ve iletişim araçları ile onu rahatsız edemeyecek.

 

 

Tülin Şahin'e iyi haber! Kızının babası Pedro de Noronha'ya uzaklaştırma kararı aldırdı ile ilgili etiketler Tülin Şahin Pedro De Noronha uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.