TÜİK son dakika 2020 Ağustos enflasyon oranları! TEFE TÜFE ne kadar oldu?

TÜİK son dakika 2020 Ağustos ayı enflasyon oranları! Vatandaşlar 2020 Ağustos ayı enflasyon ve TEFE TÜFE oranlarını merak ediyor. Peki, 2020 Ağustos ayı enflasyon ve TEFE TÜFE oranları ne kadar oldu?

Vatandaşlar 2020 Ağustos ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağını merak eder oldular. 2020 Ağustos ayı enflasyon oranları ne kadar oldu? Peki, Ağustos ayı TEFE TÜFE oranları ne kadar? İşte detaylar…

Enflasyon oranları vatandaşlar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay açıklanan enflasyon ve TEFE TÜFE oranları ekonomi ile yakından ilgilenen vatandaşların ortak sorularından birisi oluyor.

Ekonomistler, Ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 0,96 artmasını bekliyor. Peki, Ağustos ayı TÜİK 2020 son dakika enflasyon oranı ne kadar oldu?

TÜİK 2020 AĞUSTOS ENFLASYON ORANI NE KADAR OLDU?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) her ayın 3'nde enflasyon rakamlarını kamuoyu ile paylaşıyor. Ağustos ayına ilişkin enflasyon oranları 3 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da açıklanacak.

TÜİK son dakika 2020 Ağustos enflasyon oranları! TEFE TÜFE ne kadar oldu? ile ilgili etiketler enflasyon TÜİK Son dakika TÜFE tefe
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.