Tuğrul Selmanoğlu: Enes Kara'nın ölüm sebebi ateizmdir

Sosyal medya hesabından çektiği videolar ile tanınan köşe yazarı Tuğrul Selmanoğlu, Elazığ'da Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara'nın intiharı üzerine yapılan yorumlara tepki gösterdi. Selmanoğlu, Kara'nın ölüm sebebinin ateizm olduğunu söyledi.

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara, bir binanın 7. katından atlayarak intihar etti. 20 yaşındaki tıp öğrencisi, yaşamına son vermeden önce çektiği videoda ailesinin isteği nedeniyle kaldığı yurtta psikolojik baskı gördüğünü ve derslerindeki yoğunlukla birlikte yaşama sevincini kaybettiğini söyledi.

"GERÇEKLER ÇARPITILIYOR"

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Tuğrul Selmanoğlu, Enes Kara'nın intiharı üzerine yapılan yorumlara tepki gösterdi. Selmanoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Bir muhalefet ancak bu kadar ahlaksızlaşabilir, ancak bu kadar gerçekleri çarpıtabilir.” dedi.

Enes Kara'nın inithar etmeden önce çektiği videoyu izlediğini ve bambaşka bir gerçekle karşılaştığını belirten Selmanoğlu, "Enes Kara’nın intihar sebebi ateizmdir. Solun propagandasını yaptığı ve birçok gencimizin maalesef kendisini kaptırdığı ateizmdir." ifadelerini kullandı.

"BU ÇOCUĞUN ELİNDEN YAŞAMA DAİR ÜMİDİNİ ALMIŞSINIZ"

Videodaki açıklamaların bir yardım feryadı olduğunu belirten Selmanoğlu, “Ateizm propagandasıyla, bu çocuğun hayata dair beklentilerini elinden almışsınız. Neden yaşadığını bilmiyor. Onun Allah’ını almışsınız elinden. Bu çocuğun elinden yaşama dair ümidini almışsınız. 'Yarın kıyametin kopacağını bilsen bile elindeki fidanı dik' ümidini diri tut hayata dair diyen Resulullah'ını almışsınız elinden. Bu çocuğun dilinden tevekkülünü almışsınız” şeklinde konuştu.

Tuğrul Selmanoğlu: Enes Kara'nın ölüm sebebi ateizmdir ile ilgili etiketler İntihar enes kara tuğrul selmanoğlu ateizm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.