Tuğla fabrikasında göçük! Toprak altında kalan işçi kurtarıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan bir tuğla fabrikasında göçük meydana geldi. Ham madde alanında yaşanan göçük sonucu toprak altında kalan 1 işçi sağ olarak çıkarıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesi Eski İzmir Yolunda faaliyet gösteren bir tuğla fabrikasında göçük meydana geldi.

Ham madde alanında gerçekleşen göçükte 59 yaşındaki Süleyman K., toprak kayması sonrasında toprak altında kaldı. Çalışma arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri ekibi sevk edildi.

Göçük altında yaralanan Süleyman K., sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi!ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA

Tuğla fabrikasında göçük! Toprak altında kalan işçi kurtarıldı ile ilgili etiketler Manisa Turgutlu tuğla fabrikası göçük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.