Tuğçe Tayfur'dan başörtüsü açıklaması! 'Yapmaya çalıştım ama beceremedim'

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda tesettüre girerek verdiği pozlarla gündeme geldi. 2. sayfa programına telefonla bağlanan Tayfur, ''Gördüğünüz fotoğraflardaki bir tesettür değil. Allah'a verdiğim sözden dolayı yapmaya çalıştım ama beceremedim.'' ifadeleriyle dikkat çekti. Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa ile bir dargın bir barışık olan ilişkisini tekrar sonlandırarak 3. kez nişan attığını açıkladı.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın şarkıcı kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile maneviyata yöneldiği için sahneye çıkmayacağını söyledi. Daha sonra başını kapatarak verdiği pozlarla dikkat çeken Tayfur, bir itirafta bulundu.

"YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA BECEREMEDİM"

Nişanlısı Burak Kalfa ile ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, bugün 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. İlişkisini bitirdiğini duyuran şarkıcı, "Geçiş sürecindeyim" diyerek paylaştığı başı kapalı pozları hakkında konuşan Tayfur, "Annemin bir yaşam şekli var, hep örnek olarak annem önümdeydi. Bu konu çok hassas bir konu, çok denedim aslında ama denemek istedim ama gördüğünüz fotoğraflardaki bir tesettür değil. Beni bu kalıba sokmayın o zaman gerçek manada yaşayanlara haksızlık etmiş olurum. 2023 yılındayız kapalılık açıklık... Allah'a verdiğim sözden dolayı yapmaya çalıştım ama beceremedim. Keşke Kuran'da geçen anlamıyla bunu gerçekleştirebilseydim... Sahneyi bıraktım müziği bırakmadım" dedi.

Tuğçe Tayfur'dan başörtüsü açıklaması! 'Yapmaya çalıştım ama beceremedim'

Maneviyata yöneldiği için Instagram hesabından başının açık olduğu fotoğrafları gizleyen Tuğçe Tayfur, kararının ardından yeniden fotoğraflarını yayınladı.

 

Tuğçe Tayfur'dan başörtüsü açıklaması! 'Yapmaya çalıştım ama beceremedim' ile ilgili etiketler Tuğçe Tayfur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.