Tuğçe Özbudak kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Tuğçe Özbudak kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. Oyuncu ve sunuculuk yapan 38 yaşındaki Tuğçe Özbudak büyük değişimi ile uzun zaman sonra gündem oldu. İşte, Tuğçe Özbudak'ın hayatı...

Tuğçe Özbudak kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan oyuncu ve sunucu Tuğçe Özbudak değişimi ile dikkatleri üzerine çekti. Yıllar sonra ekranlara geri dönen Tuğçe Özbudak'ın hayatı sizler için haberimizde. 

Tuğçe Özbudak kimdir?

Tuğçe Özbudak 10 Haziran 1982 yılında Ankara’da doğmuştur. Oyunculuk ve sunuculuk yapan oyuncu Adanalı dizisindeki “Pınar” rolü ile tanınmıştır. Oyuncu Bilkent Üniversitesi’nden mezun olmuştur.İlk oyunculuğa başladığı dizi “Aloya”  olmuştur.  2016 yılında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında yarışmacı ve finalist olmuştur. Melikhan Kılıçarslan ile 2020 yılında evlenmiştir.

Tuğçe Özbudak kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Filmografi

Aloya    2006

Kod Adı                     2006

El Gibi   2006

Kod Adı: Kaos    2006     

Kuzey Rüzgarı   2007-2008

Son Ders: Aşk ve Üniversite       2007     

Yalan Dünya       2006     

Adanalı       2008-2010

Gece Gündüz    2009

Memur Muzaffer   2007              

Yusuf Yusuf        2015

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunun Instagram adresine Tuğçe Özbudak Kılıçarslan (@tugceozbudak) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

 

Tuğçe Özbudak kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Tuğçe Özbudak kimdir kaç yaşında nereli Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.