Tuğçe Aral 'Yürek Çıkmazı' ile oyunculuğa geçiş yaptı

Türkiye eski güzellerinden ünlü manken ve sunucu Tuğçe Aral, oyunculuğa geçiş yaptı. Bir süre ekranlara ara veren Aral, oyunculuk eğitimi aldıktan sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve hikayesiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşatan Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Best Model Of Turkey 2013’te Best Swimsuit ve Miss Freedom Of Turkey 2014’te birinci güzel seçilen ünlü model Tuğçe Aral kariyerinde değişikliğe gitti. 2013 yılında katıldığı güzellik yarışmasıyla ünlenen, 'Bayan bacak' lakabıyla anılan Tuğçe Aral oyunculuğa soyundu.

Tuğçe Aral 'Yürek Çıkmazı' ile oyunculuğa geçiş yaptı

Daha öncede sinema filminde başrol teklifi ve dizilerden teklif alan Tuğçe Aral, kararını Yürek Çıkmazı dizisinden yana kullanarak oyunculuğa adımını atmış oldu.

''YÜREK ÇIKMAZI BENİ ÇOK ETKİLEDİ''

Dizide Gülbahar karakterini canlandıran ünlü manken Aral, “Yıllar önce Tiyatro eğitimi almıştım. Daha sonra sinema ve dizi teklifleri geldi ama o zamanlar oyunculuk düşünmüyordum. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra gelen teklifleri değerlendirirken hikayesi ile ekranları karşısındaki izleyicide duygu seli yaşatan Yürek Çıkmazı dizisi beni çok etkiledi. Bende gelen teklifi kabul ederek,kadroya dahil oldum" dedi.

Tuğçe Aral 'Yürek Çıkmazı' ile oyunculuğa geçiş yaptı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.