Tuğba Özerk sevgilisi Gökmen Tanaçar ile evlendi

41 yaşındaki şarkıcı Tuğba Özerk yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşadığı sevgilisi iş insanı Gökmen Tanaçar ile dünyaevine girdi.

Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile Bebek'te yalıda aile arasında gerçekleşen sade bir nikah töreniyle evlendi. Tuğba Özerk’in nikah şahidi menajeri Kemal Arslan olurken Gökmen Tanaçar’ın şahitliğini ise iş insanı Cemal Şen yaptı.

 Tuğba Özerk sevgilisi Gökmen Tanaçar ile evlendi

Ünlü şarkıcı, tasarımı Tuğba Yavuz’a ait iki farklı gelinlik giydi. Özerk, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Tuğba Özerk sevgilisi Gökmen Tanaçar ile evlendi - Resim : 2

 Çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Özerk, balayı sorusuna, "Konserlerim başlıyor. Çeşme'ye gideceğiz ardından da Paris'te balayı yapacağız." dedi.

Tuğba Özerk sevgilisi Gökmen Tanaçar ile evlendi - Resim : 3


Sevgilisi ile yaklaşık bir yıldır Alaçatı'da ikamet eden Tuğba Özerk geçtiğimiz günlerde objektiflere takılmıştı. Şarkıcı, "İnşallah bir kız çocuğumuz olur." ifadelerini kullanmıştı.
Özerk ile tanışmalarının eskiye dayandığını söyleyen Gökmen Tanaçar da, bir gece cesaretimi topladım mesaj attım. Sevgili olduk ve evleniyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Tuğba Özerk sevgilisi Gökmen Tanaçar ile evlendi - Resim : 4

 

Tuğba Özerk sevgilisi Gökmen Tanaçar ile evlendi ile ilgili etiketler Tuğba Özerk nikah Gökmen Tanaçar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.