Tuğba Özay yumurtalıklarını donduracağını açıkladı! "İleride belki..."

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, Kayseri’de katıldığı bir etkinlikte yumurtalıklarını donduracağını açıkladı.

Tuğba Özay, önceki gün Kayseri Park'ta bir etkinliğe katıldı. Şarkılarını seslendiren Özay, kendisini izlemeye gelenlerle samimi bir şekilde uzun süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Yumurtalıklarını donduracağını açıklayan Özay, “Guatrım varmış. Hormonları etkilediği için çocuğum olmuyordu. Uzun süredir Prof. Dr. Teksen Çamlıbel hocaya tedavi oluyorum. Şu an yumurtalıklarım iyi durumda. Bunu ilk Helin Avşar'da duymuştum, gerçekten neyin ne zaman olacağı bilinmez. İleride belki lazım olur. Pek çok kadın guatr yüzünden çocuğu olmayacağını bilmiyor. Muhakkak bir hekime başvursunlar” diyerek kadınları uyardı.

weqweweqw

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

10 Şubat 1978'de İstanbul'da dünyaya gelen Özay’ın Trabzon kökenli babası, ödüllü bir ders kitabı yazarı ve şair, Antalya kökenli annesi de öğretmendir.

Ailesinin tek çocuğu olan Özay, ilkokulu, İstanbul Yeşilbahar İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi de Fenerbahçe Lisesi'nde bitirdi. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar ve Tiyatro Bölümü’ne giren Özay, bu üniversitede eğitimine devam etti.

1987'de İstanbul Yelken Kulübü'nde dalış ve yelken kurslarına katılan Özay, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde 10 sene profesyonel olarak yüzücülük yaptı. Fenerbahçe klübü tarafından keşfedilip voleybola geçiş yaparak 5 yıl profesyonel voleybol oynayan Özay, motosiklete de ilgi duymaktadır.

Mankenliğe 1994 yılında bir Vakko defilesi ile başlayan ve 1995 senesinde düzenlenen, Miss Model of Turkey yarışmasında birinci, Miss Model of the World yarışmasında da ikinci seçilen Özay, yarışmada en iyi vücutlu model ödülüne de layık görüldü.1996 yılında Paris’e giderek yaklaşık 7 ay kariyerine orada devam etti. Özay aynı sene Avrupa'da Yılın Modeli seçildi. Türkiye’ye döndükten sonra Müjde Parizien çoraplarıyla anlaşma imzalayarak 3 yıl Parizien bacak kızı oldu.

Tuğba Özay kimdir Hayatı

İlk Tv dizisi deneyimini, 1994 yılında bir yüzme antrenörünü canlandırdığı "Sonradan Görmeler" dizisiyle yaşayan Özay daha sonra 1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" dizisinde başrolü paylaştı. Aynı sene "Aynalı Tahir" dizisinde yardımcı rolde oynayan Özay, “Sensiz İki Gün” dizisinde de rol aldı. 1998'de TGRT'de oto magazin programı sunan Özay, 1999 senesinde "Çiçek Taksi" dizisinde rol almasının yanı sıra, 2000’de "Zehirli Çiçek", 2001’de de "Yapayalnız", ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde de çeşitli roller üstlendi. "Dadı" dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Özay, "Paşalı" adlı 90 dakikalık TV filminde de oynadı. "Hamdi Alkan TV" adlı programda da çeşitli skeçlerde oynayan Özay’ın, Mehmet Ali Erbil ile birlikte sunduğu Çarkıfelek, kariyerinde bir dönüm noktası oldu.

2001 yılında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi model seçilen Özay, Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği, "Dün Gece Ormanda Çok Komik Birşey Oldu" oyunu ile tiyatro sahnelerine de adım atarak kariyerine yeni bir alan ekledi. Ardından Abdullah Şahin tiyatrosunda adını kendisinin koyduğu ‘’Tanıştırayım Burası Türkiye’’ adlı oyunda hem oyunculuğu hem de canlı performans sergileyerek söylediği şarkılarla izleyicinin beğenisini kazandı.

Özay, "Dekolte" ve "Melekler Evi" adlı müzik eğlence programları sunuculuklarının yanı sıra, Fısıltı Dergisi, Zeyn Ayakkabı, Jandarma Güçlendirme Vakfı, Sabah Gazetesi, Star Live Dergisi, Schlafgut, Burda Dergisi reklam filmelerinde rol aldı. Ayrıca, 1994’te Nuray Hafiftaş ve Ufuk Bigay’ın, 1995’te Alihan ve Gökhan Güney’in 1997’de Mahsun Kırmızıgül’ün 1998’de Ferhat Güzel’in kliplerinde rol alan Özay, Yaşar Günaçgün, Selami Şahin, Arto ve Demet Akalın’ın kliplerinde de oynadı.

Tuğba Özay yumurtalıklarını donduracağını açıkladı! "İleride belki..." ile ilgili etiketler Tuğba Özay yumutalık dondurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.