Tuğba Özay vefat eden babasının mezarının başından ayrılmadı

Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay nefes darlığı sebebi ile 68 yaşında vefat etti. İlhan Özay dün Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Acılı evlat Tuğba Özay gece boyunca babasının mezarı başından ayrılamadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Özay yürekleri dağladı.

Tuğba Özay'ın bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele eden şair babası İlhan Özay 68 yaşında hayata veda etti. Acı haberi Marmaris’te verdiği konserı sonrası alan Tuğba Özay, “Çok erken gitti. Yeni yıl hediyesi bu olmamalıydı. Konser sonrası Ankara’ya gidecektim, beni İstanbul uçağına bindirdiler. Meğer haberleri varmış, benden saklamışlar” ifadelerini kullandı.

Tuğba Özay vefat eden babasının mezarının başından ayrılmadı

Özay'ın babası İlhan Özay dün ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Babasının ölümüyle yıkılan Tuğba Özay, gece boyunca mezarlıktaydı. Tuğba Özay, Karacaahmet’te toprağa verilen babasının mezarı başındana ayrılması.

GECEYİ BABASININ MEZARININ YANINDA GEÇİRDİ


Gece saatlerinde babasının mezarının başında beklerken çekilen bir karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Özay yürekleri dağladı. Ünlü şarkıcı paylaşımına ''Hep yanında olacağım canım babacığım … İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim .. Ne ilk gece ne bugün ne yarın .. ben hep senin başının ucunda olacağım .. Ta ki yanına gelene dek .. geleceğim babacığım .. yanına da geleceğim … Alev alev üşümek nedir bana bunu öğrettin ya babacığım .. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin ..
kızın guguk 🖤'' notunu düştü.

Tuğba Özay vefat eden babasının mezarının başından ayrılmadı - Resim : 2

Takipçileri Tuğba Özay'a sabır dilerken başsağlığı yorumları yağdırdı.

 

Tuğba Özay vefat eden babasının mezarının başından ayrılmadı ile ilgili etiketler Tuğba Özay cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.