Tuğba Özay sevenlerinden ricada bulundu: ''Kimseden hediye istemiyorum...''

1 Ocak'ta babası İlhan Özay'ı son yolculuğuna uğurlayan Tuğba Özay, sevenlerinden bir ricada bulundu. Babasının 40'ı doğum gününe denk gelen Özay, hayranlarından hediye almaları yerine yardımda bulunmalarını istedi.

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay'ın şair babası İlhan Özay 10 Şubat'ta nefes darlığı sebebi ile 68 yaşında vefat etmişti. Babasının vefatıyla derin bir acı yaşayan Tuğba Özay, sevenlerinden bir istekte bulundu.

Doğum günü olan 10 Şubat'ın babasının 40'ına denk geldiğinini belirten Özay, sevenlerinden hediye yerine farklı isteklerde bulundu. Yas sürecinde olduğunun altını bir kez daha çizen Özay, sevenlerinden babası adına fidan dikmelerini, sokak hayvanlarına mama desteği vermelerini, köy okullarına kitap desteği vermelerini istedi.


Anne ve babasıyla çekilen bir karesini Instagram hesabından yayınlayan Tuğba Özay paylaşımına şu notu düştü:

DUYURU ; Değerli dostlarım biz aile olarak özel günlere , kutlamalara çocukluğumdan beri çok önem veririz.. Birbirimize sürekli sürprizler yaparız .. Birbirimizi mutlu etmeyi , hediyeler almayı , sofralar kurmayı hep çok sevmişizdir .. Bize bu kültürü de aşılayan babacığımdır.. Biliyorsunuz ki 40 günlük yas sürecinde olduğumuzu daha önce belirtmiştim. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, canlarımıza müteşekkiriz.. 10 Şubat babacığımın 40’ına denk düşmekte .. Ve 10 Şubat aynı zamanda benim yaş günüm.. Yaş günüm ve yas günüm aynı zamanda .. Bu sene sevenlerimden bir ricam olacak .. Kimseden bana hediye istemiyorum .. Ama babacığım adına fidan dikerseniz , çocuk okutursanız , huzurevlerindeki yaşlılarımıza hediye götürürseniz , hayvanlara mama desteği sağlarsanız , çocuklara oyuncaklar alırsanız , kimsesizleri ziyaret edip mutlu olmalarına olanak sağlarsanız , köy okullarına kitap desteğinde bulunursanız ve tüm bu iyilikleri babam İLHAN ÖZAY ruhuna yaparsanız bana hediyelerin en güzellerini ve unutulmayacak bir doğum gününü bahşetmiş olursunuz .. Başta babacığımın ruhunu , beni ve anneciğimi çok mutlu edersiniz 🙏

Nihal Tuğba ÖZAY

Babama saygıyla 🖤
#ilhanözay

tuğba özay

Tuğba Özay sevenlerinden ricada bulundu: ''Kimseden hediye istemiyorum...'' ile ilgili etiketler Tuğba Özay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.