Tuğba Özay babasının cenaze töreni bilgilerini paylaştı

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay’ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti. Babasının vefatıyla yıkılan Özay acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. İlhan Özay ailesi, sevenleri ve yakınları tarafından bugün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Tuğba Özay'ın bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele eden babası yaşamını yitirdi. İlhan Özay'ın nefes darlığı sebebi ile hayatını kaybettiği öğrenildi. 1954 doğumlu Trabzonlu şair ve ödüllü ders kitabı yazarı İlhan Özay bugün Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

 

BUGÜN İSTANBUL'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK


Baba acısıyla sarsılan Tuğba Özay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirirken İlhan Özay'ın cenaze töreni bilgilerini de paylaştı: ''Canım babam İlhan Özay'ın bu ani gidişi beni ve annemi derinden üzmüş ve sarsmıştır. Bu yiğit, yürekli, mert adamı, şiirlerin yüreği, emekçinin, insanın, hayvanın, doğanın, tarihin, bilimin, cesur kalemi, bu yüzyılın dehası İlhan Özay'ı son yolculuğuna uğurluyoruz. Bugün 1 Ocak 2023'de Şakirin Camii'nde ikindi namazının ardından Karacaahmet Özay aile kabristanında babacığım ebedi istirahatine çekilecektir. Nihal Tuğba Özay. Babasının guguğu.''

Tuğba Özay babasının cenaze töreni bilgilerini paylaştı - Resim : 2

Tuğba Özay babasının cenaze töreni bilgilerini paylaştı ile ilgili etiketler Tuğba Özay cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.