Tuğba Ekinci'nin sözleri Ece Ronay'ı çileden çıkardı! Yayına bağlanıp açtı ağzını yumdu gözünü

2. sayfa programındaki “Türk erkeği kendisine kuyruk sallamayan kadına gitmez” sözleriyle tepki çeken Tuğba Ekinci, bu kez de Mehmet Ali Erbil’i tacizle suçlayan Ece Ronay’ı hedef aldı. Bu sözler üzerine öfkeden deliye dönen Ece Ronay, açtı ağzını, yumdu gözünü.

2. sayfa programındaki “Türk erkeği kendisine kuyruk sallamayan kadına gitmez” sözleriyle tepki çeken Tuğba Ekinci, bu kez de Mehmet Ali Erbil’i tacizle suçlayan Ece Ronay’ı hedef aldı.

''KOCA BİR NESİLE KUYRUK SALLAMAYI SEN ÖĞRETTİN''

2. sayfa programına konuk olan Tuğba Ekinci'nin “Mehmet Ali yapmaz, o bir iyi bir sanatçı” şeklindeki sözleri Ece Ronay’ı çileden çıkardı. Yayına telefonla bağlanan Ece Ronay, ''Sen neyin şovunu yapıyorsun orada. Koca bir nesile kuyruk sallamayı sen öğrettin!'' diyerek Tuğba Ekinci'ye tepki gösterdi.

Tuğba Ekinci'nin sözleri Ece Ronay'ı çileden çıkardı! Yayına bağlanıp açtı ağzını yumdu gözünü

ECE RONAY: SUÇU VE SUÇLUYU ÖVMEKTEN DAVA AÇTIM

Ece Ronay, 2. sayfa tarafından paylaşılan tartışma görüntülerine ise şu şekilde yprum yaparak Tuğba Ekinci'ye sert sözlerle yüklendi:

''2-3 sene onceki meseleyi, davası görülmüş ve benim kazandığım belli olan bir meseleyi sırf şov ve prim için yıllar sonra konuşuyorsun. Suçu ve suçluyu övmekten bugün sana da dava açtım. Açık giyinmek ayıp ve davetkar bir durumsa sen,şarkıların ve paylaşımların sayesinde en önde bayrak sallıyorsun üstad. Dün Esin’e yaptıklarını da gördüm. Gündem yaratmaya gelmişsin. Bu yaşına kadar ne koca ne çocuk ne hayat ne kariyer sahibi olamadığın için hala böyle hareketlerle gündem olmaya çalışıyorsun. Çok yazık. Kondom diye sarkın var senin iğneyi bize çuvaldızı da kendine batır yazık sana kaç yaşında kadınsın ergen gibi hareketler ! Konuşmaya çalışıyorum cevap veremedikçe beni bastırmak için sesini yükseltiyorsun. Sıkıysa karşıma gel canlı yayında tartış benimle. Senden 20 yaş küçüğüm ama bilgi birikimim ve donanımım senden cok daha fazla. Yemez karşıma tartışmak için gelmek.vur kaç seversin sen karşıma çıkacak kadar durusu olan bir kadın değilsin. O yüzden bu davetin de boşa çıkacağını biliyorum istediğini aldın insanlar yine seni konuştu aferin''

Tuğba Ekinci'nin sözleri Ece Ronay'ı çileden çıkardı! Yayına bağlanıp açtı ağzını yumdu gözünü ile ilgili etiketler Ece Ronay Tuğba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.