Tuğba Ekinci'den şaşırtan paylaşım! Gülşen çok sinirlenecek

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde konseri sırasında LGBT bayrağı açan meslektaşı Gülşen için ''Hareket kral da karakter kral değil'' yorumunda bulunmuştu. Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında da sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'i hedef aldı. Ekinci'nin bu paylaşımı takipçilerini şaşırttı.

Ünlü isimlerle ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı eleştirileriyle adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, son olarak Gülşen'i hedef aldı.


Geçtiğimiz haftalarda Antalya sahnesinde LGBT bayrağı açan Gülşen için ''Hareket kral da karakter kral değil. Bu yere gelene kadar evli Erol Köse'yi prodüktör hesabı :)))) Sonrasında ozan Çolakoğlu neyseki bekardı evlendin . Bu isimlerle ben madonna olurdum . Yani beste meste bayrak en son işler :)))'' yorumunda bulunan Tuğba Ekinci çok konuşulacak bir paylaşıma daha imza attı.


GÜLŞEN'LE KENDİ FİZİĞİNİ KIYASLADI

Ekinci kendi bikinili fotoğrafıyla, Gülşen'in sahneden bir fotoğrafını yan yana koyup Instagram hesabından ''Doğru meme Yalnış meme .)'' notuyla paylaştı.

Tuğba Ekinci'den şaşırtan paylaşım! Gülşen çok sinirlenecek


Tuğba Ekinci'nin bu paylaşımı görenleri hayrete düşürdü. Gülşen'in meslektaşı Tuğba Ekinci'nin bu paylaşımı karşısında ne cevap vereceği ise merak konusu oldu. Takipçilerinden Ekinci'ye 'doğru', 'kavun ile erik arasında fark olur', 'yastık ile kırlent bir olur mu?', 'kesinlikle haklısın' şeklinde yorum yağdı.

 

Tuğba Ekinci'den şaşırtan paylaşım! Gülşen çok sinirlenecek ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Gülşen Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.