Tuğba Ekinci'den Miss Turkey güzellerini eleştiren Demet Akalın'a ağır sözler

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, Miss Turkey güzellerini eleştiren Demet Akalın'ı hedef aldı. Miss Turkey 2022 güzellerinin belli olmasının ardından Demet Akalın da kendi Instagram hesabından 1990 yılında çekilen fotoğrafını yayınlamış ve altına "Mayo güzeliydim ben be, peh!" notunu düşmüştü. Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ın o paylaşımı hakkında şoke eden bir yorumda bulundu, ağır ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Miss Turkey 2022 güzelleri önceki akşam belli oldu. Yarışmada, 1'nci Nursena Say, 2'nci Aleyna Şirin ve 3'üncü ise Neşe Erberk’ın kızı Selin Erberk Gurdiyan seçildi. Sosyal medyada, Selin Erberk Gurdikyan'ın derece almasında annesi Neşe Erberk'in torpili olduğu iddiası ortaya atıldı. Şarkıcı Demet Akalın da torpil iddialarının ardından sosyal medyada bir paylaşımda bulunarak, "Hira'yı sakın ayıp olmasın diye Türkiye güzeli yapmayın" ifadelerini kullandı. Ardından, 1990 yılında 'Mayo Güzeli' olarak seçildiği günden bir kareyi ''1990💎2022😇'' notuyla paylaşan Akalın, favori olarak gördüğü adayın birinci olamamasına da isyan etti.

TUĞBA EKİNCİ, 'MAYO GÜZELİ' DEMET AKALIN'A SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Kariyer hayatına manken olarak başlayan Demet Akalın'ın bu paylaşımları karşısında ise Tuğba Ekinci şaşırtan bir yorumda bulundu.Miss Turkey güzellerini eleştiren Demet Akalın'a Tuğba Ekinci ağır sözlerle yüklendi. Demet Akalın'ın 1990 yılında çekilen fotoğrafını kendi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşan Tuğba Ekinci, Demet Akalın için 'koca kafalı' ifadelerini kullandı.

''BU GÖĞÜSLERİNLE, KOCA KAFANLA MAYO GÜZELİ OLDUN DA...''

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ı eleştirdiği paylaşımına ''Hahahah o seneler sen bu göğüslerinle koca kafanla mayo güzeli oldunda şimdikilermi sana çirkin geldi.'' notunu düştü. Gözler Demet Akalın'dan Tuğba Ekinci'ye gelecek açıklamaya çevrildi.

İşte Tuğba Ekinci'nin o paylaşımı:

tuğba ekinci - demet akalın

 

 

Tuğba Ekinci'den Miss Turkey güzellerini eleştiren Demet Akalın'a ağır sözler ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Demet Akalın Miss Turkey Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.