Tuğba Ekinci'den Hülya Avşar'a şok sözler: 'Simit yiye yiye simit oldu'

Polemiğe girmekten kaçınmayan sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hülya Avşar'ı hedef aldı. Ekinci, Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendiren ve “Gerekirse simit yenecek ama bu günler kolay atlatılacak” açıklamasında bulunan Avşar'a ''Simit yiye yiye simit oldun zaten'' dedi.

Hülya Avşar yaptığı 'simit' açıklamasıyla günlerdir gündemden düşmüyor... “Gerekirse simit yenecek ama bu günler kolay atlatılacak” şeklindeki sözleriyle aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi tarafından eleştirilen ve eleştiriler sonrasında ise ''O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum.'' şeklinde yeni bir açıklamada bulunan Avşar için Tuğba Ekinci şoke eden bir yorumda bulundu.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından ekonomi yorumuyla tepki çeken Hülya Avşar'ı hedef aldı. Ekinci, meslektaşı olan Hülya Avşar'ın bir fotoğraf karesini 146 bin takipçili Instagram hesabından paylaşarak "Simit yiye yiye simit oldun zaten" notunu düştü.

İşte Tuğba Ekinci'nin Hülya Avşar paylaşımı...

Tuğba Ekinci'den Hülya Avşar'a şok sözler: 'Simit yiye yiye simit oldu'

 

 

Tuğba Ekinci'den Hülya Avşar'a şok sözler: 'Simit yiye yiye simit oldu' ile ilgili etiketler Hülya Avşar Tuğba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.