Tuğba Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi!

'O Şimdi Asker' şarkısıyla bir dönem fırtınalar estiren şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi sonrası çok sayıda sanatçı, mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu için destek mesajı yayınladı ve "Her şey çok güzel olacak" paylaşımı yaptı.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIM"

Bu sanatçılara bir tepki de, şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi.

Sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Her zaman yanınızdayım, çünkü sizi en azından tanıyoruz. Partinizle beraber ülkemize yaptığınız tüm gelişimler için teşekkür ederim. Kalbinizi kıranlar adına ben özür dilerim. İyi olan kazansın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

 Tuğba Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi!

Tuğba Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan YSK Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu Tuğba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.