Tuğba Ekinci: Cesaretin varsa o eli tam kaldır!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla CHP'nin CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan şarkıcı Tuğba Ekinci, "Cesaretin varsa o eli tam kaldır, korkak olma bu kadar, onlar da sana kafayı atar oturursun aşağı" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

 

"SANA KAFAYI ATAR OTURURSUN AŞAĞI"

 İmamoğlu'nun esnaf ziyaretinin görüntülerini paylaşan Ekinci, "Ekrem İmamoğlu çok zorluyorsun iyi insan olmaya kendini içinden geldiği gibi ol cesaretin varsa o eli tam kaldır videolarını izlemek istemeyen gençlere korkak olma bu kadar onlar da sana kafayı atar oturursun aşağı" ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci: Cesaretin varsa o eli tam kaldır!

Ekinci ayrıca, yine aynı görseli bu sefer de "İnsanları tanımadan çok şımarttınız alın size İmamoğlu. Bu mu çok sabırlı çok kültürlü" notuyla paylaştı.

 Tuğba Ekinci: Cesaretin varsa o eli tam kaldır! - Resim : 2

Tuğba Ekinci: Cesaretin varsa o eli tam kaldır! ile ilgili etiketler İstanbul CHP Ekrem İmamoğlu Tuğba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.